Çocukların yüzü, Neşeli Makas ile güldü

Menteşe Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Neşeli Makas projesi ile yaklaşan eğitim-öğretim dönemi öncesinde kırsal mahallelerdeki 5-18 yaş arası çocuklara ücretsiz saç kesimi yapıyor.Neşeli Makas projesiyle...

Çocukların yüzü, Neşeli Makas ile güldü

Menteşe Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Neşeli Makas projesi ile yaklaşan eğitim-öğretim dönemi öncesinde kırsal mahallelerdeki 5-18 yaş arası çocuklara ücretsiz saç kesimi yapıyor.

Neşeli Makas projesiyle ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ekiplerin her gün iki kırsal mahalleyi ziyaret ederek 5 ila 18 yaş aralığındaki çocuklara saç kesimi yaptıklarını belirtti. Başkan Gümüş, “Köyden mahalleye dönüşen kırsal bölgelerde yaşayan ve geleceğimiz olan çocuklarımıza olabildiğince maddi manevi destek vermeye çalışıyoruz. Her okul dönemi, öncesi kırtasiye yardımında bulunuyor ayrıca çocuklarımızı ilçe merkezine getirerek onları sinemaya götürüyor, çocuk bilim parkımızı gezdiriyoruz. Ben kendimde köylü çocuğuyum. Kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarımızın kent merkezinde yaşayan çocuklarımızla aynı imkân ve olanaklara sahip olmaları için projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda Neşeli Makas projesini hayata geçirdik. Projemiz okulların açılmasının ardından da belirli bir süre daha devam edecek” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.