Çocuklardan pankartlı istek

Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki Albatros Sitesi içinde yer alan çocuk parkı Bodrum Belediyesi tarafından yenilendi. Mahalledeki çocuklar Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a isteklerini pankart aracılığı ilettiler.191...

Çocuklardan pankartlı istek

Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki Albatros Sitesi içinde yer alan çocuk parkı Bodrum Belediyesi tarafından yenilendi. Mahalledeki çocuklar Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a isteklerini pankart aracılığı ilettiler.

191 konutlu Albatros Sitesi’nin çocuk parkı çocuklara yetmiyordu. Albatros Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yumuşak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek çocuk parkını genişletmeyi düşündüklerini, malzemelerini kendileri alacaklarını, belediyeden alanın projelendirmesini, zemininin yapılmasını istediklerini belirtti. Başkan Mehmet Kocadon da hemen konuyla ilgili birimleri devreye sokarak çocukların parkının bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından projelendirilen, zemini düzeltilen, kaplanan ve oyuncakları monte edilen parkın açılışını da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptı. Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte katıldı. Kocadon, “Sizlere çocuk parkları, yollar feda olsun. Siz gerçekten zor gün dostusunuz. Böylesine önemli bir günde, özellikle bireysel hak ve özgürlüklerimizin korunması için en büyük teminatımız olan Cumhuriyet Bayramı’nda bu güzel parkı açmak bize nasip oldu. Özellikle bu çocukların açmış olduğu güzel pankartlar da Cumhuriyetimizin ne kadar önemli bir olgu olduğunu hepimize göstermektedir. Eğer Cumhuriyet olmasa bu çocuklar bu pankartları asamazdı. Bize bu Cumhuriyeti emanet eden Büyük Önderimiz Atatürk’e ve arkadaşlarına bir defa daha şükranlarımı sunarken, Cumhuriyet’in hepimizin onuru, gururu olduğunu unutmamanızı, şerefimiz, namusumuz gibi de bir ömür korumanızı rica ediyorum” dedi.

Bu konuşmanın ardından Başkan Mehmet Kocadon çocuklarla birlikte parkı hizmete açtı. Açılışa katılanlara keşkek ikram edildi. Bu arada Albatros Sitesi bir de sürpriz yaparak parkın adını Mehmet Kocadon Çocuk Parkı koydu.

Bu arada açılışta bir sürpriz daha yaşandı. Çocuk parkının açılışında 4 çocuğun açtığı pankartlar Başkan Mehmet Kocadon’un çok hoşuna gitti. Albatros Sitesi’nin yanındaki sokakta oturan çocuklar, üzerinde “Nerde bizim parkımız Mehmet Amca”, “Bu teller bizim için”, “Bi park istedik çok mu?” ve “Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoz” yazılarının yer aldığı pankartlarla tel örgünün arkasından açılışı seyrediyorlardı. Bu pankartları gören Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon hemen çocukları yanına çağırıp “Size söz, 20 gün içinde parkınız hazır olacak” dedi ve Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik’ten çocukların bu isteklerinin 20 günde yerine getirilmesini istedi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.