Çocuklardan Gümüş’e teşekkür

Karşıyaka Belediyesi’nin 23’üncüsünü düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan Menteşe ilçesinden 5 çocuk ilçemize dönerek Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette çocukları kabul eden Başkan...

Çocuklardan Gümüş’e teşekkür

Karşıyaka Belediyesi’nin 23’üncüsünü düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan Menteşe ilçesinden 5 çocuk ilçemize dönerek Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette çocukları kabul eden Başkan Gümüş, çocuklarla şenlik hakkında sohbet etti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ziyarette yaptığı konuşmada “Dokuzçam, Muratlar, Taşlı, Denizova ve Yenice mahallerimizde yaşayan 9-13 yaş arasındaki çocuklarımız, Meclis Üyemiz Leyla Ersöz’ün himayelerinde İzmir Karşıyaka’da düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliğine katıldılar. 4 gün süren etkinliklerin onları da çok mutlu ettiğini gördüm. Menteşe Belediyesi olarak bizlerde devamlı çocuklarımız için çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlerimize bugün olduğu gibi yurt içi gezileri de dahil olacak” dedi.

Ziyarette kendilerini İzmir’de 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliğine gönderen Başkan Gümüş’e teşekkür eden çocuklar daha sonra Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın şenliğe olan katılımlardan dolayı verdiği plaketi takdim ettiler.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.