Çocuklar istedi Kocadon yaptı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir park açılışı sırasında kendisinden kendi mahallerine de park yapılmasını isteyen çocukların talebini yerine getirdi.Bodrum merkez Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki Albatros Sitesi içinde...

Çocuklar istedi Kocadon yaptı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir park açılışı sırasında kendisinden kendi mahallerine de park yapılmasını isteyen çocukların talebini yerine getirdi.

Bodrum merkez Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki Albatros Sitesi içinde yer alan Mehmet Kocadon Çocuk Parkı’nın açılışı sırasında 4 tane çocuk Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’dan kendi sokaklarına da çocuk parkı yapılmasını istemişlerdi.

Çocukların bunu hazırladıkları pankartlarla dile getirmesi Başkan Mehmet Kocadon’un çok hoşuna gitmiş ve Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik’e çocukların bu isteklerinin 20 günde yerine getirilmesi talimatını vermişti.

Çocukların bu taleplerini yerine getirmek için Bodrum belediyesi ekipleri hiç vakit kaybetmediler. Bodrum Belediyesi tarafından çocuk parkı olarak belirlenen yerin alt yapısı yapıldı, oyun malzemeleri yerlerine monte edildi. Önümüzdeki günlerde de zemin kaplaması yapılarak çocukların hizmetine sunulacak.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.