Çocuklar için tiyatro

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü ve Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlköğretim Okulu işbirliğinde hazırlanan “Pamuk Prenses ve...

Çocuklar için tiyatro

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü ve Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlköğretim Okulu işbirliğinde hazırlanan “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler “ isimli Çocuk Tiyatrosu Hayırlı Sabancı Lisesi konferans salonunda sergilendi.

Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Tiyatro grubu tarafından canlandırıldı. Yönetmenliğini Cengiz Tunç’un, Yönetmen Asistanlığını Gözde Yanık’ın, Işık Efekt te Ayşe Ceyda Önsü’nün yaptığı ”Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler “ oyunu izlemeye gelenler tarafından büyük ilgi gördü. Oyunculuğunu Alev Tekoğul, Meral Çivril, Rıza Bağır, Sevgi Umut, Jale Şenol, Can Girsu Tunç, Haluk Çelimli, Yaren Şensoy, Murat Önsü, Vildan Aran, Begüm Yüksel, Tuğba Aykan, Suna Deniz Karabacak, Asya Şevval Avşar, Sıla Karataş, Melis Aydın, Devrim Irmak Çabuk, Başak Gayır, Ulaş Sarıtaş, Ayşegül Evran ve Atlas Bağır (Bebek Oyuncu) ‘ın yaptığı tiyatro gösterisinin sonunda izleyiciler oyuncuları ayakta alkışladı.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.