Çocuklar için mini futbol sahası

Dalaman Belediyesi Atakent Mahallesi Çay Kenarı Caddesi’ne minik futbolcuların oynaması için mini futbol sahası yaptırıldı.Çaykenarı Caddesi'nde çocukların isteği üzerine Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ın talimatı ile...

Çocuklar için mini futbol sahası

Dalaman Belediyesi Atakent Mahallesi Çay Kenarı Caddesi’ne minik futbolcuların oynaması için mini futbol sahası yaptırıldı.

Çaykenarı Caddesi'nde çocukların isteği üzerine Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ın talimatı ile yapılan mini futbol sahası yöre çocuklarını çok sevindirdi.

Yapımı tamamlanan mini futbol sahasına giden Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ı mahalle sakinleri ve çocuklar karşıladı. Çocuklara futbol topu ve forma hediye eden Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Yollarda yapılan çalışmaları takip etmek üzere bu caddeye geldiğimde tüm çocuklar çocuk parkı yanında bulunan taşlı alanda top oynamaya çalıştıklarını bu alanın düzgün olmadığı için top oynayamadıklarını ifade ettiler. Bende çalışanlarımıza buraya mini bir futbol sahası yapılmasını istedim. Kısa sürede tamamlanan çalışmalarımızın ardından bugün çocuklarımızın top oynayabileceği düzgün bir mini top sahaları oldu" dedi.

Yapılan mini futbol sahasından memnun olduklarını ifade eden mahalle çocukları ise, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a yaptırdığı futbol sahası için ve kendilerine hediye ettiği top ile formalar için teşekkür ettiler. Atakent Mahallesi Muhtarı Ömer Fidan ise, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a teşekkür ederek; "Belediye Başkanımızdan talep ettiğimiz mini futbol sahasının kısa sürede yapılmasından çok memnunuz. Dalaman Belediyesi'ne ve başkanımıza çok teşekkür ederiz"dedi.

Mini futbol sahasında çocukların yaptıkları ilk maçta Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'da hakemlik yaptı. Dalaman Atakent Mahallesi Çaykenarı Caddesi sakinleri Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a gözleme ve içecek ikramında bulundu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.