Çocuklar için denize girdiler

Fethiye’de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar, yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlara olmak destek için denize girdi.Giydikleri renkli kostümlerle Çalış Plajı’nda bir araya gelen çoğu İngiliz uyruklu...

Çocuklar için denize girdiler

Fethiye’de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar, yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlara olmak destek için denize girdi.

Giydikleri renkli kostümlerle Çalış Plajı’nda bir araya gelen çoğu İngiliz uyruklu yabancılar, el ele tutuşup denize koşarak hem yeni yılı kutladılar hem de yardıma muhtaç Türk çocukları ve hayvanlara destek için yarım saat boyunca denizde yüzdü. Çalış Çocuklara Yardım Derneği organizasyonu için bir araya gelen yabancılar, yardıma muhtaç çocuklar, engelli çocuklar ve hayvanlar için bağış topladı.

2014 yılına Fethiye’de denize giren çoğunluğu İngiliz 7 yerleşik yabancı giydikleri birbirinden değişik kostümleri ile plajda bir araya geldi.Hediye paketi karakterlerinin yanı sıra çok değişik kıyafetlerle 7 turist saat 13.00’de koşarak denize girdi. Renkli kıyafetleri ile el ele tutuşup toplandıkları Eyna Restaurant önünden kumsala inen 7 yabancı uyruklu deniz kıyısına kadar çığlıklar arasında yürüdü. Denize bir anda koşarak giren yabancı uyruklu vatandaşlar birbirlerine su atarak organizasyonu eğlenceye çevirdiler. Çok sayıda yabancı uyruklu vatandaş bu anı cep telefonları ile görüntülediler. Havanın güneşli olması nedeni ile 500’e yakın turistte adeta piknik yaptı.

Organizasyonu düzenleyenlerden Graham Whitaker (58), “Yeni yılın ilk gününü yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlar için denizde geçirmekten çok mutlu olduk” dedi.

Joanne Sankır ve Mısır uyruklu Tina Alnajem ve George Rimmer ise “Fethiye’deki yardıma muhtaç Çocuklara maddi destek amacıyla 2014 yılının ilk gününü denizde geçirdik.Hava çok güzel ancak deniz soğuk,herkesin yeni yılını kutluyoruz” dediler.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.