Çocuklar çatıda mahsur kaldı

Muğla’da 4 çocuk çıktıkları Muğla Ticaret ve Sanayi Odası çatısında mahsur kaldılar. 4 kafadarı çatıdan itfaiye ekipleri kurtardı.Muğla’da 4 çocuk binanın çatısında mahsur kaldı. Çocukları itfaiye ekipleri kurtardı....

Çocuklar çatıda mahsur kaldı

Muğla’da 4 çocuk çıktıkları Muğla Ticaret ve Sanayi Odası çatısında mahsur kaldılar. 4 kafadarı çatıdan itfaiye ekipleri kurtardı.

Muğla’da 4 çocuk binanın çatısında mahsur kaldı. Çocukları itfaiye ekipleri kurtardı. Muğla Belediyespor Masa Tenisi takımı sporcuları oldukları öğrenilen 4 çocuk Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda bulunan tenis masalarına antrenman yapmak için otogar kapısından bisiklet ile girdiler. Kapıların kapanmasının ardından çatıda mahsur kalan 4 çocuk, yoldan geçen vatandaşlardan yardım talep etti. İki katlı binanın çatı katında kalan çocukların mahsur kaldığı 155 Polis İmdat telefonu ile yetkililere bildirildi.

Olay yerine gelen polis, çocukları indirmek için önce Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne, ardından da Muğla Ticaret ve Sanayi Odası güvenlik görevlisini aradı. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri, çatı kata uzattıkları merdiven ile çocuklardan ikisini kurtardıktan sonra, oda güvenlik görevlisi geldi ve çatı katta mahsur kalan diğer iki çocuğun da çatı kattan inmesini sağladı.

Çocuklar, “Otogar kapısından içeri girmiştik. Daha sonra kapıların kapanmasının ardından mahsur kaldık” dediler.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.