ÇOCUK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bilir ve beraberindeki bakanlık uzmanları tarafından Muğla'da çocuk hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.İl Müdür...

ÇOCUK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bilir ve beraberindeki bakanlık uzmanları tarafından Muğla'da çocuk hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

İl Müdür Vekili Osman Toprakçı, İl Müdür Yardımcısı Kudret Gültaş, Kuruluş Müdürleri ve çocuk hizmetleri alanında görevli meslek elemanlarının katılımıyla gerçekleşen değerlendirme toplantısında Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimi, Çocuk Destek Merkezi, Çocuk Evleri Sitesinde korunma/bakım altında bulunan çocukların genel durumları, sosyal ekonomik destek, okul destek projesi, koruyucu aile hizmeti, evlat edinme hizmeti, koruyucu ve önleyici faaliyetler ve psiko-sosyal destek hizmetleri konuları ele alındı.

Toplantı çocuk evlerinde kalan gençlerin Filografi atölyesinde hazırladığı hediyelerin takdimi, iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.