Çocuk gözüyle resim

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde küçük sanatçılar karma resim sergisi açtı. Serginin açılış kokteylinde Turgutreis Belediye Başkan Vekili Mehmet Türk,...

Çocuk gözüyle resim

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde küçük sanatçılar karma resim sergisi açtı. Serginin açılış kokteylinde Turgutreis Belediye Başkan Vekili Mehmet Türk, Başkan Yardımcısı Hakkı Mandalinci, Vedat Türkmen İlkokulu Müdürü Derya Güven, Turgutreis Beldesi Okul Müdürleri, Müdür yardımcıları, öğretmenler ve veliler, çocukları yalnız bırakmadı.

Sergi Açılışın da kısa bir konuşma yapan Vedat Türkmen ve Okul Müdürü S.Derya Güven “Bugün burada canım çocuklarımın emekleri için toplandık. Eğitim yılının başından bugüne kadar emeği geçen değerli öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimin yüreklerine ellerine, kollarına sağlık. Sergimizi ziyaret ettiğimizde emeğin değerli ürünlerini hep birlikte göreceğiz” dedi.

Turgutreis Belediye Başkan Vekili Mehmet Türk, Başkan Yardımcısı Hakkı Mandalinci, Okul Müdürü S. Derya Güven, Amiral İÖO Müdürü Ali Özsöylemez, Zeyyat Mandalinci İlkokulu Müdürü Bülent Ayaydın, Turgutreis Lisesi Müdürü Sait Gönen’in açılış kurdelesini kesmesiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Çocuklar hayal dünyasında sınır tanımayarak, her biri kendine özgü iç dünyalarından oluşan eserlerini ortaya koydu. Yaklaşık 60 öğrencinin hazırladığı ebru, minyatür, kolaj, pastel, sulu boya, akrilik boya tekniklerinden oluşan 147 eser 26 Nisan 2013 tarihine kadar Turuncu Galeri de sanatseverlerle buluşacak.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.