CKD’den, Cansu Kaya cinayetine tepki

Cumhuriyet Kadınları Yatağan Şubesi 18 yaşında acımasızca öldürülen Cansu Kaya için basın açıklaması yaptı.Cumhuriyet Kadınları Yatağan Şubesi Başkanı Sevgi Karataş tarafından yapılan açıklamada; “Cansu Kaya 18...

CKD’den, Cansu Kaya cinayetine tepki

Cumhuriyet Kadınları Yatağan Şubesi 18 yaşında acımasızca öldürülen Cansu Kaya için basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Kadınları Yatağan Şubesi Başkanı Sevgi Karataş tarafından yapılan açıklamada; “Cansu Kaya 18 yaşında tecavüz edilip öldürüldü. Kaya, Evine ekmek götürmek için çalışırken beyinleri pantolonlarında olan hayvanlarca öldürüldü. Cansız bedeni suda bulundu . Cansu Muğla’da bu yıl içinde duyduğunuz öldürülen ikinci kadın. Duymadığımız 143. Kadın. Katilleri aramızda dolaşıyor. Bir gün fark edilirlerse iyi hal indirimi alacaklar.

Mini etek giydiği için tacize uğrayan, tecavüze uğrayınca da bağırsaydın denen biz kadınlar bunca namussuzun arasında namus yüklenen biz kadınlar , namus cinayetlerine kurban giden biz kadınlar, ölmek için tek suçumuz var kadın olmak.”denildi.

Öte yandan Yatağan CHP İlçe Başkanı Kamil Genek ve Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Cumartesi günü saat 16.00’da Muğla’da yapılacak Cansu Kaya eylemine saat 15.00’da CHP Parti binası önünden araç kaldırılacağını söyleyerek herkesi eyleme davet ettiler.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.