Cinaz milletvekili aday adaylığını açıkladı

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Prof. Dr. Peyami Cinaz Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP)  Muğla millletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.İl binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını...

Cinaz milletvekili aday adaylığını açıkladı

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Prof. Dr. Peyami Cinaz Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP)  Muğla millletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İl binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Peyami Cinaz; “Bizim düşüncemizde, idealimizde hiçbir zaman kazanç yada iktidar nimetlerinden paylaşmak olmamıştır olmayacakta” dedi.

Amaçlarının ülkücü düşünceyi iktidara taşımak olduğunu belirten Cinaz; “Bu seçimlerde ben inanıyorum ki, bu kadro ve halkın teveccühü ile MHP iktidara doğru yürüyecektir. Bu nedenle Muğla’da şuana kadar gelmiş noktayı daha da yükseğe çekebilmek için MHP’den Muğla Milletvekili Aday Adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Tabi tek başına hiçbir şey başarılı olamaz. Bu nedenle ben tüm teşkilattaki arkadaşlarımı ve Muğla halkına güveniyorum ve bu seçimde çok farklı sonuçların çıkacağı inancındayım. Siz yeter ki, samimi, dürüst, çalışkan, bilimsel olun ve vatandaşlarınızı somut  verilerle, bilgilerle bilgilendirin” diye konuştu.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.