Cinaz, çalışmalarını Datça’da sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili adayı Prof. Dr. Peyami Cinaz seçim çalışmaları kapsamında Datça’daydı. Prof. Dr. Cinaz Datça MHP seçim bürosu açılışı, Çeşmeköy mahallesi seçim bürosu açılışı ve ziyareti,...

Cinaz, çalışmalarını Datça’da sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili adayı Prof. Dr. Peyami Cinaz seçim çalışmaları kapsamında Datça’daydı. Prof. Dr. Cinaz Datça MHP seçim bürosu açılışı, Çeşmeköy mahallesi seçim bürosu açılışı ve ziyareti, Cumalı , Palamutbükü, Kumyer, Sındı, Mesudiye, Hayıtbükü, Kızlan, Yazıköy, Emecik ve Yakaköy mahallelerini ziyaret etti. Datça’da ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Prof. Dr. Peyami Cinaz Datça halkıyla tek tek görüştü, sohbet edip, sorun ve isteklerini dinledi.

Cinaz’ı Datça halkı sıcak ve güler yüzle karşıladı.

Ziyaretleri sırasında Milliyetçi Hareket Partisinin beyannamesinden bahseden Cinaz ; “Beyannamemiz tüm halkımızın sorunlarını kapsayan, bu sorunlara çözüm olacak niteliktedir. Köylü, esnaf, çiftçi, memur, özel güvenliğine kadar tüm sorunlar irdelenmiş ve çözümleri mantıklı olarak belirlenmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi yapamayacağı sözleri vermez. İktidarımızda beyannamemizde yazdığımız tüm şartları gerçekleştireceğiz. Büyük şehir yasasını iptal edip eski haliyle, yerinde yönetime döneceğiz. Orman arazini bedelsiz olarak köylü halkımızın kullanımına açacağız. Muhtaç ailelere ayda 700 TL aile desteği ve Çiftçiye mazotu 1,75 TL’den vereceğiz. Atanamayan öğretmen kalmayacak. Emekliye yılda 2 kez toplam 2800 TL maaş vereceğiz, asgari ücret 1400 TL olacak, öğrenciye faizsiz 10.000 TL kredi imkanı sağlayacağız, 2/B sorununu çözeceğiz. Bu saydıklarım gibi birçok madde beyannamemizde yer almaktadır. Büyük bir kısmı ekonomik alanlarla ilgilidir. Muğla’mızın, ülkemizin sorunlarını çözmeye birbirinden üstün kadrolarımızla hazırız ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak tek başımıza iktidara talibiz” dedi.

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.