Cinayet zanlısı tutuklandı

Marmaris ilçesinde iş arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan cinayet zanlısı İ.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay, Kemeraltı Mahallesinde bir apartmanın üçüncü...

Cinayet zanlısı tutuklandı

Marmaris ilçesinde iş arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan cinayet zanlısı İ.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Kemeraltı Mahallesinde bir apartmanın üçüncü katındaki dairede meydana gelmişti. İddiaya göre, aynı büfede çalışan Ahmet Çavdar ile İ.A (34), akşam Çavdar'ın evinde içki içip sohbet etmeye başladı. İki arkadaş arasında nedeni belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ahmet Çavdar, İ.A'ya küfretti. Bunun üzerine İ.A, masadaki meyve bıçağını alıp Ahmet Çavdar'ı kasığından bıçakladı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ahmet Çavdar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yapılan kontrolde 1.25 promil alkollü olduğu tespit edilen İ.A gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. İ.A, verdiği savcılık ifadesinde, “İçki masasında bana sen saygısızsın, terbiyesizlik yapıyorsun dedi. Ben yapmadığımı söylememe rağmen üzerime geldi. Küfürler etmeye başlayınca alkolün etkisiyle nasıl meyve bıçağını alıp bıçakladım anlayamadım. Her şey bir anda olup bitti, çok pişmanım” diyerek suçunu itiraf etti. Sabıkasız olduğu öğrenilen İ.A, çıkarıldığı mahkeme tarafından “adam öldürmek” suçundan tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.