Çılgın karavancı yakayı ele verdi

İzmir ile Antalya arasındaki değişik illerden çaldığı araç plakalarını çalıntı bir minibüse takarak her gittiği yerde elektronik mağazalardan hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs, Fethiye polisinin takibi sonucu yakalandı....

Çılgın karavancı yakayı ele verdi

İzmir ile Antalya arasındaki değişik illerden çaldığı araç plakalarını çalıntı bir minibüse takarak her gittiği yerde elektronik mağazalardan hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs, Fethiye polisinin takibi sonucu yakalandı. Şüphelinin "Çılgın Karavancı” isimli kitabı olduğu da öğrenilirken, Antalya’nın Kaş ilçesindeki bir mağazadan hırsızlık yaptığı iddia edilen U.Ş'nin (48) yakalanması için Türkiye genelinde araştırma başlatıldı. Fethiye’de bir mağazada hırsızlık yaparken, güvenlik kamerasına yakalanan U.Ş., hakkında yapılan şikayet üzerine Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ekipleri, araştırma başlattı. U.Ş.’yi takibe alan polis, kısa sürede yakaladı. U.Ş.’nin yapılan sorgulamasında bindiği minibüsün de çalıntı olduğu anlaşıldı.

Çaldığı plakaları minibüse takan, akaryakıt aldıktan sonra para vermeden kaçan U.Ş.’nin özellikle elektronik malzemeler çaldığı belirlendi. Vatandaşların kredi kartlarını da çaldığı belirlenen U.Ş.’nin  70 ayrı hırsızlık sabıkası olduğu da ortaya çıkarken, çaldığı araçta yatıp kalktığı, hatta bir de çalışma masası koyduğu öğrenildi. Fethiye Asayiş Bürosu Ekipleri tarafından yakalanan U.Ş., hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında hazırlanan suç dosyası ile birlikte Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.