“Çiftçi’nin yüzü tekrar DP iktidarıyla gülecek”

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam eden DP Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper, Muğla Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti. Alper, çiftçinin geçmişte DP’nin politikalarıyla çok kazançlı ve mutlu günler...

“Çiftçi’nin yüzü tekrar DP iktidarıyla gülecek”

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam eden DP Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper, Muğla Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti. Alper, çiftçinin geçmişte DP’nin politikalarıyla çok kazançlı ve mutlu günler geçirdiğini, tekrar bu günleri yaşamak için Türkiye’nin DP iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam eden DP Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper, Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti.

DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse ve parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette Alper ve Başbuğ karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ; “Demokrat Parti geçmişten bu yana atalarımızdan, dedelerimizden gelen bir geleneğimiz. Ben Ziraat Odası Başkanı olarak söylüyorum ki, Demokrat Parti çiftçiye en faydalı olan bir siyasi partiydi. Şu an Demokrat Parti’yi arıyoruz” dedi.

DP Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper ise; “ Kendimizi tarif ederken çıkış noktamızın 1946’nın bir Cuma namazı sonrası dualarla kurulmuş bir köylü, çiftçi ve millet partisi olarak tarif ederek başlıyoruz. Bu bağlamda köylü, çiftçi, millet partisi sinsilesinde bizim çiftçiyle ve üreticiyle olan bağımız 2015 yılına kadar hep süre gelmiştir. Bundan sonra da süre gelecektir. Çiftçimizin bizim politikalarımızla çok kazançlı ve mutlu günler geçirdi. Tekrar kazançlı ve mutlu günleri yaşamak için Türkiye’nin Demokrat Parti iktidarına ihtiyacı var” diye konuştu.

Bu haber toplam 169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.