Çiftçi, genel müdür oldu

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu’nun yaş haddinden emekli olmasının ardından, Genel Müdürlük makamını Muğla’da da Bölge Müdürlüğü yapan İbrahim Çiftçi’ye...

Çiftçi, genel müdür oldu

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu’nun yaş haddinden emekli olmasının ardından, Genel Müdürlük makamını Muğla’da da Bölge Müdürlüğü yapan İbrahim Çiftçi’ye görev verdi.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu devir teslim sırasında yaptığı konuşmada şu anda hem sevinç hem de üzüntü içerisinde olduklarını ifade ederek “Kurtulmuşlu ile büyük işler başardık. Yaş haddinden dolayı 16 Aralık itibarıyla görevinden ayrıldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Orman Genel Müdürlüğü’ne atanan İbrahim Çiftçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na böyle özel bir günde gelerek kendilerini gururlandırdığını vurgulayarak, “Mustafa Kurtulmuşlu bizim meslek büyüğümüz ve abimiz. Kendisinin tecrübelerinden istifade etmek isteriz” dedi. Orman teşkilatının ülkenin en uç noktalarında bile teşkilatlanmış büyük bir yapı olduğunu ifade eden Çiftçi, “Teşkilatımızı daha ileri taşımayı umut ediyoruz. Her zaman desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.