ÇİÇEK: “CHP BELEDİYESİ VATANDAŞTAN HARAÇ KESİYOR”

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan yol üstü otopark uygulamasına tepki gösterdi. Çiçek, “CHP belediyesi vatandaştan haraç kesiyor” dedi.Sinem KarakayaMuğla...

ÇİÇEK:  “CHP BELEDİYESİ VATANDAŞTAN HARAÇ KESİYOR”

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan yol üstü otopark uygulamasına tepki gösterdi. Çiçek, “CHP belediyesi vatandaştan haraç kesiyor” dedi.

Sinem Karakaya

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mart ayında hayata geçirilen yol üstü otopark uygulaması birçok siyasetçi tepki göstermiş, gündemde bir süre yer almıştı. Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek de sosyal medya hesabından yol üstü otopark uygulamasını eleştirerek, “Bu uygulama CHP belediyesinin ne kadar sosyal demokrat olduğunun bir kanıtıdır” dedi.

İlçe Başkanı Çiçek, şu paylaşımda bulundu:

“CHP Belediyesi Menteşe’nin tüm yol kenarlarını otopark olarak çitlemiş, vatandaştan haraç kesmektedir. CHP belediyesinin İngiliz soylularının çitleme hareketini andıran otopark uygulaması CHP belediyesinin ne kadar sosyal demokrat olduğunun bir kanıtıdır. Göcek tünelini eleştirenler unutmasınlar ki bu eser yap-işlet devret modeli ile devletin kasasından beş kuruş çıkmadan yapıldı. Ayrıca Göcek tünelinin ücretsiz alternatifide var. Hiç bir eser inşa etmeden yollarda değnekçi misali haraç kesenler, pazar yerlerini belediye otoparkı olarak çitleyenler,  göcek tünelinin geçiş ücreti üzerinden kamusal ahlaka aykırı uygulamalarını ört bas edemezler.”

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.