CHP'NİN KALESİ DÜŞMEDİ MENTEŞEYİ GÜMÜŞ ALDI

CHP’nin merkez kalesi bu seçimde de düşmedi. 40 yılı aşkındır süren  Muğla merkezdeki CHP geleneği Muğla’nın büyükşehir statüsüne geçmesi sonrası Menteşe adını alması ile de devam etti. Menteşe ilçesinin ilk...

CHP'NİN KALESİ DÜŞMEDİ MENTEŞEYİ GÜMÜŞ ALDI

CHP’nin merkez kalesi bu seçimde de düşmedi. 40 yılı aşkındır süren  Muğla merkezdeki CHP geleneği Muğla’nın büyükşehir statüsüne geçmesi sonrası Menteşe adını alması ile de devam etti. Menteşe ilçesinin ilk belediye başkanını seçmek için 272 sandıkta toplam 73 bin 267 seçmen sandık başına giderken CHP  henüz resmi olmayan sonuçlara göre büyük bir fark atarak belediyeyi kazandı.

Menteşe’nin ilk başkanlığı için CHP’den Bahattin Gümüş, AK Parti’den Mestan Yayman, MHP’den Osman Can Yenice, DYP’den de Timur Somay yarıştı. Sandıkların saat 17.00’de kapanmasının ardından oy sayımı ve teslimi hızla gerçekleşti. Saat 21.30 sularında seçimin sonucu ortaya çıkmaya başladı. Oy sayımı sonrası ipi göğüsleyen aday CHP’nin adayı Bahattin Gümüş oldu. CHP’liler resmi sonuçları beklemeden saat 22.00 sularında Cumhuriyet Meydanı’na akın ederek seçim sonuçlarını sevinç ve coşkuyla kutladılar. (Menteşe’deki seçimin ayrıntıları gazetemizin yarın ki sayısında)

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.