OSMAN GÜRÜN “ERDOĞAN'I İNDİRECEĞİZ” DEDİ

***CHP Muğla İl Başkanlığı, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlediği dayanışma gecesinde partililerle bir araya getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katıldığı programda ilçe teşkilatları...

OSMAN GÜRÜN  “ERDOĞAN'I İNDİRECEĞİZ” DEDİ

***CHP Muğla İl Başkanlığı, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlediği dayanışma gecesinde partililerle bir araya getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katıldığı programda ilçe teşkilatları hazır bulundu. Salıcı, “Muğla’da üyemiz olmayan mahalle ve köy kalmadı” dedi.

***Programda, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün konuşması damga vurdu. Gürün, iktidarı eleştirerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bizim değirmenimize su taşıyor. Her yaptığı bize yarıyor. Anlatmaya gerek kalmadan vatandaş gerçekleri görüyor. Bizim hedefimiz Tayyip Erdoğan’ı indirmek ve dostlarımızla birlikte yeni yönetimi kurmak” şeklinde konuştu.

Sinem Karakaya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanlığı tarafından Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başta olmak üzere, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Milletvekilleri, Parti Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP’li İlçe Belediye Başkanları, İYİ Parti İl Başkanlığı, İlçe Parti Teşkilatları, STK’lar, muhtarlar ve partililer katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Geliyor gelmekte olan” sloganıyla konuşma yapan CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, ülkenin iyi yönetilemediğini dile getirdi. Zeybekoğlu, “Dayanışma yemeğinde bir araya geldik. Bizi yalnız bırakmadığı için Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’ya teşekkür ederim. Ekonomiden sağlığa iyi yönetilemeyen ülkemizde iktidara gelerek hak, hukuk ve adaleti sağlayacağız. Ekonomiyi canlandıracak, sağlık hizmetlerini devreye sokacağız. Genel Başkanımızın dediği gibi ‘geliyor gelmekte olan’ İktidara yürüyoruz” şeklinde konuştu.

“GİDİYORLAR. MÜMKÜN DEĞİL DURAMAZLAR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, iktidarı eleştirerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, değirmenimize su taşıyor. Her yaptığı bize yarıyor. Bizim fazlasını söylememize gerek kalmadığı her icraatı en kırsaldaki vatandaşın hayatını olumsuz olarak etkiliyor. Biz eski seçimlerde olduğu gibi iktidarın yanlışlarını ve hatalarını anlatmak durumunda değiliz. Sadece o hataların nasıl giderileceğini anlatmakla yükümlüyüz. Çünkü anlatamaya gerek. Şu anda köylüsü kentlisi bütün problemleri yaşıyor ve bizim anlatmamıza gerek duymuyor. Genel Başkanım bu taktiği uygulayarak, iktidarımızda neleri yapmamız gerektiğini anlatıyor. Gidiyorlar. Mümkün değil duramazlar. Ne yaparlarsa yapsınlar duramazlar. Bizim hedefimiz Tayyip Erdoğan’ı indirmek ve dostlarımızla birlikte yeni yönetimi kurmak. Eğer Cumhurbaşkanlığını alamazsak, kimin belediye başkanı olacağı önemli değil. Bunun için bütün düşmanlıkları bırakmalıyız. Bahara hazır olmamız, siyasi baharı yaratmamız gerekiyor. Yolumuz açık olsun. Geliyor gelmekte olan” dedi.

“MUĞLA’DA ÜYEMİZ OLMAYAN MAHALLE VE KÖY KALMADI”

İktidara yürüdüklerini belirterek, konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise, “CHP Muğla İl Başkanlığımızın düzenlediği dayanışma yemeğinde bir araya geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.  Biz Adalet ve Kalkınma Partisi’ni akımla ve inancımızla yıkacağız. Yaptıkları yanlışları vatandaşımıza doğru bir şekilde anlatarak yıkacağız. Seçime kadar ve seçim günü ne yapacağımız çok önemli. Muğla’da üyemiz olmayan mahalle ve köy kalmadı. Yapacağımız ilk adım kırsalda CHP’ye en az oy veren kesimlere ağırlık vereceğiz. Millet ittifakı liderleri bir araya gelerek ortak akılla Cumhurbaşkanı adayını belirleyecek ancak bizim gönlümüzden her zaman Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu geçiyor. Bizim için mecliste kimin milletvekili yapıldığı önemli değil. Önemli olan millet ittifakının mecliste çoğunluğu elde etmesi. İktidara geleceğiz, ülkeyi hep birlikte yöneteceğiz. Geliyor gelmekte olan” diye konuştu.

Konuşmaların ardından fasıl eşliğinde yemek programı devam etti.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.