CHP’liler, Kavaklıdere’de buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kavaklıdere İlçe Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği” Kavaklıdere Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirildi.Partililerin yoğun ilgi gösterdiği...

CHP’liler, Kavaklıdere’de buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kavaklıdere İlçe Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği” Kavaklıdere Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirildi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği geceye, CHP Muğla milletvekilleri Akın Üstündağ, Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, CHP ilçe başkanları ve ilçe yönetimleri ile partililer katıldı.

Yemekte konuşan CHP Kavaklıdere Başkanı Mehmet Gülhan, diğer ilçelerden davetlerini geri çevirmeyerek gecelerine katılan herkese teşekkür etti.

Akın Üstündağ ise, seçim çalışmalarına şimdiden başladıklarını vurguladı. Halka yönelik temasların artırılması gerektiğini belirten Üstündağ, istişarelerin ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Olası bir erken yerel seçimde içinden geçenin İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerini kazanmak olduğunu anlatan Üstündağ; “Ankara’nın nasıl kaybedildiğini herkes biliyor. Şuandaki başkan da aday olmayacağına göre, onun yerine kim gelirse gelsin indiragangi işlerde o kadar yapamayacağını düşünüyorum. O yüzden Ankara’yı mutlaka kazanacağımızı düşünüyorum. İstanbul’da aynı şekilde, daha önce çok iyi bir oy aldık. Bunu da yapabileceğimizi düşünüyorum. Tabi zaten Muğla bizim kalemiz” dedi.

Üstündağ, olası yerel seçimlerde Muğla’nın daha ön plana çıkartılması gerektiğine işaret ederek, hiç kimsenin birisinin arkasından konuşmaması gerektiğini ve herkesin ideolojiyi ön plana çıkartması gerektiğini söyledi.

Üstündağ’ın konuşmasının ardından Muğla’nın diğer CHP’li milletvekilleri Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, birer konuşma yaparak, geceye katılanlara seslendi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.