CHP’li kadınları Bodrum çıkarması

Muğla CHP Kadın kolları üyeleri Bodrumda buluşarak Atatürk anıtına karanfil bıraktı.Cumhuriyet Halk Partisi Muğla merkez ve ilçelerinden gelen yaklaşık 300 kadın, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından yürütülen...

CHP’li kadınları Bodrum çıkarması

Muğla CHP Kadın kolları üyeleri Bodrumda buluşarak Atatürk anıtına karanfil bıraktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla merkez ve ilçelerinden gelen yaklaşık 300 kadın, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından yürütülen 7 ayda 7 bölge anadolu yollarında projesi kapsamında Bodrum da buluştular.

Bodrum Belediye meydanında bir açıklama yapan CHP Bodrum İlçe Başkanı Saime Demirtaş konuşmasında “ Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin en eski geçmişi olan en köklü partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Türkiye de en büyük örgütlü güçtür. Muğla da Cumhuriyet Halk Partisi Kadınları bu gücü göstermektedir. Bu günde yoğun çalışmalarına ara vererek halkla buluşmak için bir araya geldiler. “ dedi.

Basın açıklamasında, Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, İl kadın Kolları, Merkez ilçe, Marmaris, Fethiye, Ula, Datça, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Yatağan, Milas, Bodrum, Akyaka dan gelen kadınlar, 18 inci dönem milletvekili Musa Gökbel, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Okan Özsu, Belediye Meclis üyeleri, Cevat Soysal, Taner Uslu, Mehmet Özalın, Dursun Göktepe ve partililer yer aldı.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Okan Özsu da basın açıklaması öncesinde yaptığı konuşmasında ”Barışın dostluğun ve sevginin kenti Bodrum’a hoş geldiniz. 7 ayda 7 bölge çalışmasını yürütüyorsunuz. Muğlamızın birbirinden güzel ilçelerinde çiçek bahçesi gibi çalışmalar yürütüyorsunuz, hepinizin ayağına sağlık iyi ki Bodrum da varsınız. Güzel Türkiye’mizin dostluk, demokrasi, özgürlük ve barış çalışmalarına devam ediyoruz.” Diye konuştu.

CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Belkız Bozacı ise “Bu Cumhuriyeti kuranlar zorla dişe diş savaşarak kurdular. Bizde Cumhuriyetimizi dişe diş savaşarak teslim etmeyeceğiz.” Dedi.

Açıklamaların ardından CHP’li kadınlar esnaf ve pazarcıları ziyaret ederek iyi bir sezon geçirmelerini dilediler.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.