CHP’li kadınlar Kocadon’u ziyaret etti

Antalya Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Mutlugün Tarım, Şirinyalı Mahallesi CHP temsilcisi Figen Ulutürk ile Ermenek Mahallesi CHP temsilcisi Türkan Öztürk, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Ziyarete...

CHP’li  kadınlar Kocadon’u ziyaret etti

Antalya Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Mutlugün Tarım, Şirinyalı Mahallesi CHP temsilcisi Figen Ulutürk ile Ermenek Mahallesi CHP temsilcisi Türkan Öztürk, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete gelen Meclis Üyesi Mutlugül Tarım ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Başkan Kocadon, Antalya Muratpaşa Belediyesi’yle ve diğer mahallelerle ilgili bilgiler aldı. Bodrum turizm sezonuyla ve Bodrum’la ilgili projelerle ilgili bilgileri de aktaran Kocadon, CHP’nin Antalya ayağındaki temsilcilerin ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi.

Muratpaşa Belediyesi Meclis üyesi Mutlugül Tarım “Buraya tatil amacıyla geldik. Kadıkalesi’nde oturuyoruz. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u yakından takip ediyorum. Basında çıkan haberlerini de kaçırmamaya çalışıyorum. Böyle değerli bir kişilikle aynı kalede olmaktan gurur duyuyorum. Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek Antalya ve Bodrum’la ilgili projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bizi kabul ettiği için teşekkür ederiz.” dedi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.