CHP’li heyet Yalova’da

CHP’li yöneticiler, milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte Başkan Adayı Vefa Salman’a destek olmak için Yalova’yı ziyaret etti.30 Mart Yerel Seçimlerinde itirazlar sonucu, Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen...

CHP’li heyet Yalova’da

CHP’li yöneticiler, milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte Başkan Adayı Vefa Salman’a destek olmak için Yalova’yı ziyaret etti.

30 Mart Yerel Seçimlerinde itirazlar sonucu, Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen Yalova’daki seçimler, 1 Haziran’da yeniden yapılacak. Hafta sonu yapılacak olan seçimler öncesinde CHP Heyeti tarafından Yalova’da gerçekleştirilen ziyaretlere, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce, CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyeleri, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve diğer CHP’li milletvekilleri ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte Yalova’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman’a destek verdi.

CHP’li heyet, Yalova’da 1 Haziran’da tekrarlanacak yerel seçim öncesinde il merkezinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. Toplantı sonrasında CHP’li yönetici, başkan ve milletvekilleri il merkezinde yürüyerek, Yalovalı vatandaşları selamladılar. CHP’nin adayı Vefa Salman’a destek vermek için bir araya gelen parti yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanları, şehir merkezinde yaptıkları ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.