CHP’li gençlerden erzak yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül, Muğla il merkezi ve ilçelerindeki yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunacaklarını açıkladı.Yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi...

CHP’li gençlerden erzak yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül, Muğla il merkezi ve ilçelerindeki yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunacaklarını açıkladı.

Yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşları yaptıkları çalışmayla tespit ettiklerini dile getiren Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül; “Tespitlerimiz sonucunda yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için erzak paketleri hazırladık. Erzak paketlerimizi gençlik kollarında bulunan arkadaşlarımızla birlikte dağıtacağız. Amacımız her gün yoksullaştırılan toplumumuzun işsizlik sorununu çözmek. Günümüz iktidarı bu şartları oluşturmaya müsaade etmese de her bireyin belirli bir refah düzeyine ulaşarak kendi ihtiyacını karşılayabilmesi gerekir” dedi.

AK Parti tarafından düzenlenen iftarların gösteriş olduğunu savunan Akgül; “ Dinimizi kullanarak yoksullaştırılan vatandaşlarımıza ‘erzak paketi vereceğiz’ diyerek partiye üye yapma zorunluluğunu kullanan AKP zihniyetinin bu akıl almaz tavrını şiddetle kınıyoruz. CHP Muğla Gençlik Kolları olarak gençlerimizin mahalle ziyaretleri devam ediyor. Mevcut iktidarın yoksullaştırdığı halkımıza bir nebze yardım edebilmek için kapı kapı dolaşarak hem hediyelerimizi takdim edeceğiz hem halkımızın sorunlarını dinleyip çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.