CHP’li gençler seçim çalışmasına başladı

CHP Bodrum Gençlik Örgütü, seçim çalışmalarına “2014 Bodrum Gençlik Buluşması” toplantısında başladı.Bodrum CHP Gençlik kolları tarafından düzenlenen gecede 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin startı verildi....

CHP’li gençler seçim çalışmasına başladı

CHP Bodrum Gençlik Örgütü, seçim çalışmalarına “2014 Bodrum Gençlik Buluşması” toplantısında başladı.

Bodrum CHP Gençlik kolları tarafından düzenlenen gecede 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin startı verildi. Geceye Bodrum Belediye Başkanı CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, CHP'li belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda partili genç katıldı.

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan gecede yaptığı konuşmada, Bodrum gençliği olarak gece gündüz demeden sıkı bir şekilde çalıştıklarını ve daha büyük bir şevkle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Kaplan, “Yarından itibaren buradaki kalabalığın hem seçim ofislerimizde, hem de parti binamıza gelip giden, partimize sürekli vakit ayıran bir kalabalığa dönüşmesini arzu ediyorum" dedi. Kaplan, "Bu saatten sonra uykumuz, dinlenmemiz, hatta yeri geldiğinde işimiz bile partimizi seçimlerde başarıya taşımamıza engel olmayacaktır" diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP adayı Mehmet Kocadon, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini vurgulayarak, "Ulu önderimiz laik Cumhuriyeti kime emanet etmiş arkadaşlar? Gençlere. Evet bu gençler, bu seçimde kendilerine büyük görev düştüğünü lütfen unutmasınlar. Kapı kapı, ev ev, sokak sokak gezerek 2014 yerel seçimlerinin laik Cumhuriyet için ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlatmamız lazım. Eğer bu Cumhuriyet giderse, bu bireysel hak ve özgürlükler giderse, birlik beraberlik içinde, eşit şartlarda bir arada olmamız, bu güzel günleri görmemiz mümkün olmaz. Bunun için ulu önderimizin Cumhuriyeti gençliğe neden emanet ettiğini lütfen unutmayın ve bunun için de lütfen mücadele edin, 2014 bunun mücadelesidir” dedi.

Gençlere "içinizden biriyim" diyen Başkan Kocadon seçim sürecinde çok çalışılması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"İçinizden biriyim, sokakta görürsünüz, barda görürsünüz, belediyede görürsünüz, tek başıma futbol oynarken de görürsünüz, basket oynarken de görürsünüz. Tek derdim sizlerle iç içe olmak ve bunu da başardığıma inanıyorum. Bugün şu güzelliği gördükten sonra, şu birlik beraberliği gördükten sonra, hangi güç Bodrum gibi laik Cumhuriyetin son kalesi olan bir yerde bayrak dikebilir arkadaşlar? Hiç kimse dikemez, biz laik Türkiye Cumhuriyetinin son kalesiyiz. Bunu asla unutmayın. Siz birlik beraberlik içinde olduğunuz sürece bu kale asla heba olmaz"

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.