CHP’li başkanvekili hizmetleri inceledi

Fethiye Belediyesi’nin CHP’li Başkanvekili, Fethiye merkez ve çevresindeki belediye tarafından gerçekleştirilen yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, şehir dışı programı dolayısıyla...

CHP’li başkanvekili hizmetleri inceledi

Fethiye Belediyesi’nin CHP’li Başkanvekili, Fethiye merkez ve çevresindeki belediye tarafından gerçekleştirilen yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, şehir dışı programı dolayısıyla CHP’li Belediye Meclis üyesi Mert Demir’e bıraktı. Başkan Vekili Mert Demir Fethiye’nin çeşitli bölgelerinde süren çalışmaları yerinde inceledi. Fethiye’nin her bölgesinde hizmet olduğunu belirten Başkan Vekili Mert Demir, başkan vekilliği süresinin büyük bir kısmını arazide geçirdi.

Başkan Vekili CHP’li Mert Demir’in arazi gezisine Başkan yardımcısı Mete Karacadağ da katıldı. İlk önce Fethiye Belediyesi’nin Göcek restore ederek, kötü görünümünden kurtardığı Belediye kafedeki çalışmaları inceleyen Demir ardından Yanıklar ve Kargı da süren asfalt çalışmalarını inceledi. Hizmetlerin yerinde olduğunu belirterek açıklamalarda bulunan CHP’li Başkan Vekili Mert Demir, “Fethiye Belediyesi tarafından restore edilen kafeteryada incelemelerde bulunuyoruz. Burası nezih bir şekilde ilerleyen günlerde Göcek halkına yakışır bir hale gelecek. Hatta dışarıdan gelen misafirler içinde çok güzel olacak. Belediye personelleri arkadaşlarımız gayet başarılı bir şekilde hizmetlerini sürdürüyor. Bunu yerinde görmüş olduk” ifadelerini kullandı. Göcek’in ardından Yanıklar bölgesinde devam eden asfalt çalışmalarını da inceleyen Demir, “Esenköy’de 55 bin m2 alanda bir asfalt çalışması yapılmıştı. Orada tamamlandı. Onları da takip ediyorduk. Yanıklar köyünde süren asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyelim dedik. Buradaki çalışmalarda Fethiye Belediye’nin ekipleri tarafından hızla sürmektedir. Bittiği zaman daha güzel olacak. Vatandaşlarda çalışmalardan oldukça memnun” dedi.

Vatandaşlar Saatcı’ya teşekkür ettiler

Yolların eski halinin çok bozuk olduğunu ifade eden Yanıklar Mahallesi sakinlerinden İlyas Kocaman, “Buralar yağmurdan sonra çamur içerisinde kalıyordu. Yazın ise toz toprak içerisinde kalıyorduk. Başkanımız buralarda asfalt yapıyor. Yollarımız çok güzel olacak” dedi. Yine Yanıklar Mahallesi’nde yaşayan engelli İlker İlter ise, Yollardan dolayı hiçbir yere gidemediğini belirterek Başkan Behçet Saatcı’ya yolları yaptığından dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.