CHP’Lİ ADAYLARDAN ÖRNEK DAYANIŞMA

CHP Milas İlçe Teşkilatı’nda Barış Saylak, Milas Belediye Başkan aday adaylığını kalabalık bir törenle açıkladı. Alana gelen Belediye Başkanı Muhammet Tokat, projelerini anlatarak önseçim vurgusu yapan Saylak’ı kutladı.Veteriner...

CHP’Lİ ADAYLARDAN ÖRNEK DAYANIŞMA

CHP Milas İlçe Teşkilatı’nda Barış Saylak, Milas Belediye Başkan aday adaylığını kalabalık bir törenle açıkladı. Alana gelen Belediye Başkanı Muhammet Tokat, projelerini anlatarak önseçim vurgusu yapan Saylak’ı kutladı.

Veteriner Hekim Barış Saylak, Milas Belediye Başkan Aday Adaylığını ve projelerini Arasta’daki Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Teşkilatı binasında geniş katılımlı bir toplantıyla duyurdu. Gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun sunumunu yaptığı toplantıda, Saylak vatandaşlarla selamlaşarak konuşma yapacağı platforma geldi.

Konuşmasına katılanlara teşekkür ederek başlayan Saylak, “24 yıl Milas Belediyesi’nde Veteriner hekim olarak görev yaptım. Encümen üyeliği ve Belediye Başkan yardımcılığı yaptığım dönemlerde, belediye yönetimini İdareci olarak; yaşayarak öğrendim. Şimdi bu deneyim ve bilgilerimi daha çok sorumluluk taşıyan bir konumda, daha çok çalışarak daha çok üreterek halkımızın hizmetine sunmak üzere, Milas Belediye Başkanlığı görevine talip oldum” diye konuştu.

Tarım alanında faaliyet gösteren çiftçilerin zeytin, tütün ve pamuk üretiminde çeşitli zorluklar yaşadıklarını, yerel yönetime talip bir kişi olarak çeşitli projeler geliştirdiklerini aktaran Saylak; “Burada yerel yönetimler olarak yapabileceklerimizin neler olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu yönde, hem belediyenin hem de üreten ve çalışan hemşerilerimizin emeklerinin hakkını verecek projelerimizi hazırladık. Bu sorunları üreticimiz için onlarla kuracağımız birliklerle, turizm, tarım ve bunlardan ürettiğimiz Milas markalı ürünlerin pazarlamasına destek vererek hem kaynak oluşturmak hem de gelirleri arttırarak özellikle gençlerimize ve ev hanımlarına iş olanakları yaratıp işsizliğe de çare olacağız. Köylerimizde ‘Tarım Turizm Takası’ projesini uygulayarak köylülerimizin geçimini sağlayıcı çevreyle ilgili turizm çalışmalarına öncülük yapacağız. Alternatif tarım ve organik tarım için öncülük yapacağız” diye konuştu.

Önseçim vurgusu yaptı

Parti içinde belediye başkan aday adaylarının belirlenme yöntemine ilişkin yaşanan belirsizlikle ilgili önseçim vurgusu yapan Saylak; şunları söyledi: “Biliyorum ki ön seçim sandığı bu kente gelecek. Parti üyelerimiz kendi özgür iradeleriyle belediye başkan adayını ve belediye meclisi adaylarını en sağlıklı şekilde seçeceğine olan inancım tamdır. Sandıktan çıkacak sonuca sonuna kadar saygı duyacağıma sizlerin huzurunda bir kez daha söz veriyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. 30 Mart yerel yönetimler seçiminde Milas için, büyükşehir için, tüm ilçelerimiz için doğrular kazansın. Partimiz kazansın. Kazanan ülkemiz olsun”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, konuşma bitiminde alana gelerek Saylak’ı kutladı. İki aday adayı el kaldırarak vatandaşları selamladı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.