CHP’li adaylar Yatağan’a teşekkür etti

CHP’de geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan eğilim yoklamasında 1. Sırada yer alan Milas’lı Avukat Akın Üstündağ,   5. Olan Süleyman Girgin, sıralamaya giremeyen adaylardan Yamaç Kaya ve Hüseyin Anıl,  CHP Yatağan...

CHP’li adaylar Yatağan’a teşekkür etti

CHP’de geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan eğilim yoklamasında 1. Sırada yer alan Milas’lı Avukat Akın Üstündağ,   5. Olan Süleyman Girgin, sıralamaya giremeyen adaylardan Yamaç Kaya ve Hüseyin Anıl,  CHP Yatağan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Parti binasında toplanan partililere seslenen CHP’li adaylar ve aday adayları, CHP iktidarı için gece gündüz var güçleri ile çalışacaklarını söylediler.

İlk konuşmayı yapan CHP Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Akın Üstündağ;  “Eğilim yoklamasında büyük destek veren    değerli  Yatağanlılar,  şahsıma göstermiş olduğunuz  destek ve güvenden dolayı teşekkür ederim. Artık gece gündüz alanlarda seçim çalışmasındayım. Yeni Anayasayı CHP İktidarı değiştirecek. Mutlaka iktidara gelmek zorundayız. İl genelinde yoğun bir çalışma yapacağız. 28 aday adayı arkadaşım hiç birbirini kırmadan çok demokratik bir seçim yaptık hepsine yürekten kutluyorum. Hep birlikte partimizi iktidara taşıyacağız”dedi.

Artık hedefin CHP iktidarı olduğunu vurgulayan Yamaç Kaya, 1. Sırada imiş gibi çalışacağını belirterek;  “Yatağan’lıların gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum artık Yatağan’lıların sorunları benimde sorunumdur” ifadesini kullandı.

  1. sıra Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ise; “Örgütüm bana önseçimde 5. Sıra adaylık görevini verdi. Bu andan itibaren CHP örgütlerinin emrinde 7 Haziran seçimlerine durmadan yorulmadan çalışacağız ve ülkemizi AK Parti’den kurtaracağız.AK Parti ülkemizi felakete sürüklüyor. Üstelik bunu benimsedikleri “durmak yok yola devam” sloganıyla göstere göstere yapıyorlar.

İşte birkaç örnek; Özelleştirmelerde Turgut Özal’ın başladığı işi Tayyip Erdoğan tamamladı. Hırsızlığın, yolsuzluğun belgeleri özelleştirme idaresinin internet sayfalarındadır. 57 Milyar dolar satış yaptılar, şimdi hırsızlığa devam diyorlar ve kalan santralleri, bor madenlerini, Botaş’ı köprü ve otoyolları satmayı planlıyorlar.

İş cinayetlerinde Avrupa birincisiyiz. AK Parti döneminde 12 bin işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti. Çalışma Bakanı Faruk Çelik döneminde 6 bin 732 işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti ve bakan hala koltuğunda oturuyor.  Çarklar işçinin alın teri ve kanıyla dönüyor.

Servet eşitsizliğinde dünya ikincisiyiz. Gelir dağılımının en bozuk olduğu ilk 50 ülke içindeyiz.Halkımızın yüzde 65’inin borç ve taksit ödemesi bulunuyor.Halkın  yüzde 80’i tatil yapamıyor.İşsizlik yüzde 11’i geçti 7 milyon işsiz var. Bir de Başbakan İsviçre de Avrupa’nın işsizleri Türkiye’ye gelsin iş verelim diyor. Genç nüfusta ise işsizlik yüzde 20. Her 5 gençten biri işsiz. 10 milyon insanımız yardıma muhtaç yaşıyor.”diye konuştu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.