CHP’den sosyal sorumluluk projesi

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü tarafından düzenlene sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milas’ın Fesleyen ve Çiftlik köylerinden getirilen çocuklara Bodrum tanıtıldı.CHP Bodrum İlçe Örgütü yönetimi proje gurubunun...

CHP’den sosyal sorumluluk projesi

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü tarafından düzenlene sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milas’ın Fesleyen ve Çiftlik köylerinden getirilen çocuklara Bodrum tanıtıldı.

CHP Bodrum İlçe Örgütü yönetimi proje gurubunun yaptığı “analı kızlı Bodrum’da” adlı proje kapsamında Milas’ın Fesleyen ve Çiftlik köyünden getirilen yaklaşık 50 kız çocuğu ve annelerine Bodrum tanıtıldı. Bodrum’u tanıtmak amacı ile getirilen çocuklar önce Bodrum Kalesini gezdi. Ardından birçok tarihi bölgeyi gezen çocuklara ilçenin tarihi anlatıldı. Meraklı gözler ile Kaleyi gezen çocuklar fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Recai Seymen, Fesleyen köyünden gelen çocuklar Bodrum’u tanıttıklarını söyleyerek “Bu partimizin sosyal sorumluluk projelerinden biri. Bu çalışmayı Proje gurubumuz yaptı, Milas İlçe örgütümüzle birlikte. Milas’ın Fesleyen köyünden “analar ve kızları” projesi kapsamında oradaki annelere ve kızlarına Bodrum’u tanıtmak, Kaleyi tanıtmak, tekne turu yaptırıp, Bodrum’u tanıtmak ile ilgili bir projemiz. Çocuklarımız ve anneler mutlu oldu. Biz de onların mutluluğuna ortak olduk" dedi

Proje ile ilgili olarak çalışma yapan Murat Yüksel ise bu tür çalışmaların örnek olmasını dileyerek “Bodrum ve Milas ilçe Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesini bugün hayata geçiriyoruz. Projenin adı “analı, kızlı Bodrum’da" Milas’ın Fesleyen köyünden gelen analı kızlı grubu bir kültürel Bodrum gezisi ile günlük yaşantılarından uzaklaşıp Bodrum’da güzel vakit geçirmelerini amaçladık" dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.