CHP’den gövde gösterisi

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün’ün de katıldığı Seydikemer ve Ortaca seçim bürolarının açılışı adeta gövde gösterisine dönüştü.Başkan Gürün, Ortaca ve Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi...

CHP’den gövde gösterisi

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün’ün de katıldığı Seydikemer ve Ortaca seçim bürolarının açılışı adeta gövde gösterisine dönüştü.

Başkan Gürün, Ortaca ve Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi Seçim büroları açılışlarına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün yerel seçim çalışmalarında ilçeler, beldeler ve köyleri ziyaret etmesinin yanında, partisinin seçim büroları açılışlarına katılarak, adaylara destek veriyor. Ortaca ve Seydikemer’deki CHP seçim büroları açılışlarına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Seydikemer’deki kalabalık meydanlara sığmadı. Açılışlara CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP 22. Dönem Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Gürol Ergin ve Dr. Ali Arslan, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, belediye başkan adayları, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Ayrıca Seydikemer’deki seçim bürosu açılışına CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz da katılarak, CHP Seydikemer Belediye Başkan adayı Alim Karaca’ya destek verdi.

“13+1 gerdanlığı oluşturacağız”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ortaca ve Seydikemer seçim büroları açılışında yaptığı konuşmalarda, yerel seçimlerin önemini ve büyükşehir yasasıyla değişen yerel yönetim sistemini anlattı. Başkan Gürün;”30 Mart Yerel Seçimleri çok özel bir seçim olacak. Yetki ve kaynak olarak önemli imkanlara kavuşacak. Seçim çalışmaları için köyleri, beldeleri, ilçeleri dolaşıyorum, köylerimizde çok önemli sorunlar ve çözülmesi gereken problemler var. Bunları ancak birlikte olarak bir araya gelerek çözebiliriz.  Muğla’da 13+1 gerdanlığını oluşturacağız ve bu gerdanlığın incileri de belediye başkanlarımız. Bizler hizmet ederken, politika yaparken hiç kimseye, hiçbir adaya kötü söz söylemiyor, ötelemiyoruz.

“Bunlar ağızdaki çürük diş gibi”

Ortaca’nın Eskiköy isimli köyünde yaşlı bir amca dedi ki “Bunlar ağızda sallanan çürük diş gibi dokunsan düşecekler”. Ülkeyi bu hale getirenlere en iyi cevabı demokratik yollarla sandıkta vereceğiz ve sallanan bu dişi düşüreceğiz. Herkesin sandığa gitmesi, demokratik hakkını kullanması lazım. Sizler sayesinde eğer uygun görürseniz, size hizmet edeceğimize inanıyorsanız, 30 Mart’ta bizi yerel yönetimlerde hizmetkarınız olarak seçeceksiniz, bizde size 5 yıl boyunca gücümüzün yettiği oranda hizmet edeceğiz.”dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.