CHP’de Liyakat Nişanlı aday

Fedaral Almanya Liyakat Nişanı Sahibi Mete Atay, Fethiye’de CHP’den aday adaylığını açıkladı.CHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nda Federal Almanya Liyakat Nişanı sahibi Mete Atay, Fethiye Belediye Başkanlığı aday adaylığını...

CHP’de Liyakat Nişanlı aday

Fedaral Almanya Liyakat Nişanı Sahibi Mete Atay, Fethiye’de CHP’den aday adaylığını açıkladı.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nda Federal Almanya Liyakat Nişanı sahibi Mete Atay, Fethiye Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.Meta Atay, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz ve emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuğrul Yılmaz’dan sonra Federal Almanya’da Liyakat nişanı sahibi yabancı meclis başkanı emekli eğitimcilerden Mete Atay; Fethiye Belediye başkan aday adaylığını parti ilçe binasında açıklayarak yarışa katılan üçüncü isim oldu.

Mete Atay, yaptığı açıklama; “Uzun bir hazırlık döneminden sonra, Fethiye belediye başkanlığı aday adayı olmaya karar verdim. Bu görevin çok zor ve büyük bir sorumluluk istediğinin de bilincindeyim. Bu konuda önce sizlere, daha sonra da kendime çok güveniyorum. Biz burada CHP olarak nerelerde hata yaptıysak o hatalardan dersler çıkarmalıyız. CHP’nin yerel yönetimlerdeki hedeflerini, ilkelerini iyi anlatmalıyız. Bizim amacımız kendi partililerimizle uğraşarak, onları karalayarak bir yere varmak değil, onlarla birlikte amacımıza ulaşmaktır diyerek bu amaç için de herkesle birlikte çalışırız, iş ve güç birliği yaparız. Enerjimizi kendi insanlarımızı yıpratmak için kullanmayız. " dedi.

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.