CHP’de eğitim seminerleri başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe teşkilatında eğitim seminerleri başladı. CHP Fethiye İlçe Merkezinde gerçekleşen eğitim semineri 3 gün sürecek. Tamamen ücretsiz olarak parti üyelerine verilen eğitim seminerlerine...

CHP’de eğitim seminerleri başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe teşkilatında eğitim seminerleri başladı. CHP Fethiye İlçe Merkezinde gerçekleşen eğitim semineri 3 gün sürecek. Tamamen ücretsiz olarak parti üyelerine verilen eğitim seminerlerine isteyen vatandaşlarda katılabilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Bölgesi Parti Eğitmeni Cahit Kişioğlu ile Nilüfer Akyüz tarafından sunumu gerçekleşecek olan eğitim seminerlerinin ilki parti merkezinde gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu eğitim seminerinin ilkinde kişisel gelişim anlatıldı.

Eğitim semineri başlamadan önce katılanlara bir açıklamada bulunan CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, “Partimizin 1.5 yıl önce Türkiye genelinde başlatmış olduğu beden dili eğitimi ve parti eğitim programı Fethiye’de başlamış bulunmaktadır. Bu gün ve hafta sonu olmak üzere 3 gün sürecek olan eğitim programında İzmir’den gelen ve genel merkez tarafından görevlendirilen parti eğitmeni Nilüfer Akyüz ile parti eğitmeni Cahit Kişioğlu sizlere eğitim verecektir. Bundan sonra da eğitim seminerlerimiz devam edecektir. Hayırlı ve uğurlu olsun. Çok teşekkür ederim” dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu’nun konuşmasından sonra eğitim seminerleri ile ilgili bilgi veren CHP Parti Eğitmeni Cahit Kişioğlu, “Parti okulumuz 1.5 sene evvel faaliyete geçti ve bütün Türkiye’de eğitmen eğitimlerine başladı. Çünkü bu eğitimlere başlamak için önce eğitmenlerin olması gerekiyor. Eğitmen eğitimleri tamamlandı ve 77 ilde 1915 eğitmen görev yapmaktadır” diyerek, “Tamamen gönüllülük sistemine göre çalışmaktadırlar. Önümüzdeki günlerde eğitmenlerimize Ankara’da sertifikaları verilecek ve ilerleyen süreçlerde eğitmenlerimiz yeni eğitim projelerine başlayacaklardır. Kısa bir süre sonra diğer kalan illerde eğitmen çalışmaları tamamlanacaktır. Bu gün kişisel gelişim eğitimi vereceğiz. Cumartesi ve Pazar günüde eğitim seminerlerine devam edeceğiz. Siyasi alanlarda çalışmalarımızı, temel siyasetimiz ve projelerimizi anlatacağız” şeklinde konuştu.

CHP parti eğitmeni Cahit Kişioğlu’un sunumundan sonra eğitim semineri yine CHP parti eğitmeni olan Nilüfer Akyüz’ün sunumu ile sona erdi.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.