CHP, Yatağan’da salona sığmadı

Yatağan CHP İlçe örgütü tarafından düzenlenen  ‘Birlik Dayanışma ve Kaynaşma’ yemeğine büyük ilgi oldu. Yatağan termik Enerji Elektrik Üretim A.Ş.  Sosyal Tesisleri Salonunda verilen yemeğe, CHP Muğla Milletvekilleri...

CHP, Yatağan’da salona sığmadı

Yatağan CHP İlçe örgütü tarafından düzenlenen  ‘Birlik Dayanışma ve Kaynaşma’ yemeğine büyük ilgi oldu. Yatağan termik Enerji Elektrik Üretim A.Ş.  Sosyal Tesisleri Salonunda verilen yemeğe, CHP Muğla Milletvekilleri Tolga Çandar, Prof.Dr. Nurettin Demir, İl Başkanı Mürsel Alban,  Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,  Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık,  milletvekili aday adayları, eski milletvekilleri, çevre ilçe ve belediye başkanları,  başkanları, eski yöneticiler, kadın  ve gençlik kolları yöneticileri ve  partililer katıldı.   Yemeğe gelen konuklar İlçe Başkanı Kamil Genek,   Belediye Başkanı H. Haşmet Işık,  tarafından kapıda karşılandı.   Gecede aday adayları  Fethiye’den Bodrum’a  her taraftan gelen partililere kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Yemekte sırasıyla, , İlçe Başkanı Kamil Genek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Muğla Milletvekilleri Tolga Çandar, Prof.Dr. Nurettin Demir,  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve İl Başkanı Mürsel  Alban birer konuşma yaptılar.  Yapılan konuşmalarda, 7 Haziran seçimlerine CHP’nin iktidara geleceği vurgusu yapıldı.  Konuşmacılar,  28 aday adayının ön seçim için 7 aday adayının kontenjan için  yarıştığı Muğla CHP’de,  aday adaylarının bir birbirlerine çok saygılı davranmalarının yarışın tam bir  dostluk ve birlik içinde geçtiğini,  bunun da CHP’nin  iktidara hazır olduğunun göstergesi olduğu şeklinde yorumladılar.

Alban: Hedef 6, en az 4

Gecede konuşan İl Başkanı Mürsel  Alban;  “Arkadaşlar Yatağan’da bu kalabalığı, coşkuyu, birlik ve beraberliği görünce  inancım tamamen arttı.  Partimizin iktidara gelmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız.  CHP iktidarında taşeron sistemi kalkacak özelleştirme olmayacak,  halkımızın her kesimi ekonomik olarak daha iyi koşullarda yaşayacak.  Artık iktidar yolu görüldü hedefimiz Muğla’da 6 vekildir en az dört vekildir’ diyerek önce 28 aday adayını yanına çağırdı ardından Belediye ve İlçe Başkanlarını çağırarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.