CHP YATAĞAN İLÇE BAŞKANLIĞI BASINLA BULUŞTU

CHP Yatağan İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla Yatağan’da bulunan gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.MUSTAFA AKTAŞYatağan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, Başkan Yardımcıları, Yönetim kurulu...

CHP YATAĞAN İLÇE BAŞKANLIĞI BASINLA BULUŞTU

CHP Yatağan İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla Yatağan’da bulunan gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, Başkan Yardımcıları, Yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte, Kafaca Kaplancık Mahallesi Zehra’nın yerinde buluştu.   Yerel basının bir araya geldiği kahvaltıda konuşan Başkan Kemiksiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin "demokrasinin olmazsa olmaz yapı taşlarından biri" olduğunu ifade ederek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Basının, toplumun bilincini artırmak, kamuoyu oluşturmak, kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamak ve gerçekleri araştırmak gibi çok önemli görevleri yerine getirdiğini aktaran Kemiksiz, toplumun gelişmişlik düzeylerini belirleyen farklı kriterlerin bulunduğunu, bu kriterler arasında basının tarafsız, ilkeli ve özgür olabilmesinin yer aldığını kaydetti. Kemiksiz, " Türkiye'de, son yıllarda en çok özlem duyulan şeylerin başında tarafsız ve bağımsız haber ve yayınlar gelmektedir. Ekonomik krizin tüm yurttaşları olumsuz etkilediği, hayatın her alanında haksızlıkların ve hukuksuzlukların olduğu ülkemizde basın çok önemli bir rol üstlenmektedir." değerlendirmesinde bulunarak basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.