CHP, sandığa sahip çıkacak

Yatağan CHP İlçe Örgütü üyelerine  7 Haziran’da yapılacak Genel seçimleri öncesi eğitim verdi.Yatağan CHP İlçe Başkanlığınca düzenlenen   bilgilendirme toplantısı  Belediye Toplantı Salonunda yapıldı. ...

CHP, sandığa sahip çıkacak

Yatağan CHP İlçe Örgütü üyelerine  7 Haziran’da yapılacak Genel seçimleri öncesi eğitim verdi.

Yatağan CHP İlçe Başkanlığınca düzenlenen   bilgilendirme toplantısı  Belediye Toplantı Salonunda yapıldı.  Daha önce bu konuda eğitim almış olan partililerden Veysel Seçkin, Gamze Okay ve Çiğdem Başarır tarafından verilen bilgilendirme toplantısına, İl Başkanı Mürsel Alban, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ve partililer katıldı.

07 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan İlçe Başkanı Kamil Genek yaptığı açılış konuşmasında; “Sandığa sahip çıkmalıyız.  2 ay boyunca çalışıp sandığa sahip çıkmadıktan sonra bu çalışmanın hiç önemi yok. Sandığa sahip çıkmazsak kazandığımız seçimi kaybederiz. Bu nedenle   daha önce bu konuda eğitim almış olan parti eğitmenlerimiz, sandık görevlileri  mahalle temsilcileri ve müşahitlerin  ne gibi görev yapmaları konusunda slayt ortamında sunum yapacaklar. “dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.