CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar: Sizden oy isteyen şerefsizdir!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Tanışma ve Dayanışma yemeğine CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar’ın ilginç konuşması damgasını vurdu. Çandar’ın kürsüdeki beklenmedik cümleleri...

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar:  Sizden oy isteyen şerefsizdir!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Tanışma ve Dayanışma yemeğine CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar’ın ilginç konuşması damgasını vurdu. Çandar’ın kürsüdeki beklenmedik cümleleri salonda soğuk duş etkisi yarattı.

Çandar; “ Sizden oy isteyen şerefsizdir. Sadece Devrim Şehitlerine saygı istiyorum. Allah’a ısmarladık” dedikten sonra salondakiler üzerlerinden şaşkınlıklarını bile atamadan salona terketti.

Ege türkülerinin usta yorumcusu ve CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, partisinin dayanışma gecesinde, “Sizden oy isteyen şerefsizdir. Sadece devrim şehitlerine saygı istiyorum. Allah’a ısmarladık” dedi ve salondan ayrıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe İlçe Teşkilatı, CNS Tesisleri’nde tanışma ve dayanışma yemeği düzenledi. Yemeğe katılım yoğun oldu ve 1.200 kişilik salon almadı. Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Belediye başkanları, milletvekilleri, eski milletvekilleri ve milletvekili aday adayları da katıldı.

Gecede ilk konuşmayı Tolga Çandar yaptı. Çandar, CHP’li olduğu için geçmişte dövüldüğünü, silahlı saldırıya uğradığını, bir çok arkadaşının öldürüldüğünü hatırlattı ve “Onlar sizler rahat yaşayasınız diye öldüler. Ben milletvekilliğiyle onurlanmadım, milletvekilliğini onurlandırdım. Burada sizden oy isteyen şerefsizdir. Sizden şehitlere saygı istiyorum. Allah’a ısmarladık” ifadelerini kullanarak salondan ayrıldı.

Çandar daha önce, “Delegelerin değil, bütün üyelerin oy kullandığı bir önseçim yapılmazsa aday olmayacağım” demişti.

Gecede İl Başkanı Mürsel Alban, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, milletvekilleri Ömer Süha Adan ve Nurettin Demir de konuşma yaptılar. Partililer canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.