CHP Marmaris Kadın Kolları Başkanı istifa etti

CHP Kadın Kolları Marmaris İlçe Başkanı Sibel Gökçe, görevinden istifa ettiğini açıkladı.  2012 yılının Haziran ayı tarihinde yapılan CHP Marmaris İlçe Kadın Kolları kongresinde tek aday olan ve oy birliği ile başkanlığa...

CHP Marmaris Kadın Kolları Başkanı istifa etti

CHP Kadın Kolları Marmaris İlçe Başkanı Sibel Gökçe, görevinden istifa ettiğini açıkladı.  2012 yılının Haziran ayı tarihinde yapılan CHP Marmaris İlçe Kadın Kolları kongresinde tek aday olan ve oy birliği ile başkanlığa seçilen Sibel Gökçe daha bir yılının doldurmadan bu görevinden istifa etmesi parti içinde şok etkisi yaptı. İlçe binasında İlçe başkanı Candan Yürekli ve kadın kolları üyelerinin de katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen Sibel Gökçe, Kadın kolları başkanlığından istifa ettiğini açıklayarak daha önce çıkan haberleri doğrulamış oldu.

Gökçe, açıklamasında şunları söyledi: “9 Haziran 2012 tarihinde kendi isteğimle görev ve sorumluluklarımın bilinci ile bu göreve talip oldum ve seçildim. Önceki dönemde yönetim kurulu üyesi olarak yaptığım çalışmalarımı, hazirandan itibaren de kadın kolu başkanı olarak yürüttüm.Cumhuriyet halk partili olmaktan ve çalışmaların içinde olmaktan her zaman gurur duydum. Görevde olduğum sürece de özveri ile çalışmalarımı ilçe yönetim kurulu ile birlikte uyum içinde yürüttüm. Her zaman desteklerini gördüm. Ancak insan hayatında hesaplanamayan gelişmeler olabiliyor.Bir kadın olarak; çeşitli kimliklerimiz var, eş kimliği, anne kimliği, ev hanımı kimliği ben bunların hepsini bir arada yürütmeye çalıştım. Önümüzdeki süreçte bu kimliklerimden anne kimliğimin ön plana geçmesi gerekliliğini ayrımsadığım için, partideki görevlerimin de sekteye uğramaması için istifa etme özverinde bulunma gereğini duydum.Bundan sonra da vaktim olduğu sürece iyi bir partili olarak çalışmaların içinde yer almaya, iyi bir cumhuriyet halk partili olmaya devam edeceğim.Görev sürem boyunca; yanımda olan katkı veren yönetim kurulu üyelerine, parti yönetimine, tüm üyelerimize, teşekkür ediyorum”

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.