“CHP korku politikası üretti”

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, partisine yönelik CHP tarafından yapılan suçlamalara cevap verdi.AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, yaptığı açıklamada, “Son olarak CHP’nin genel başkanı Muğla’ya geldiğinde...

“CHP korku politikası üretti”

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, partisine yönelik CHP tarafından yapılan suçlamalara cevap verdi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, yaptığı açıklamada, “Son olarak CHP’nin genel başkanı Muğla’ya geldiğinde Muğla’da bir açılış yaptılar. Halkın katılımı olmadı. Kendi kendilerine açılış yaptılar. Yatağan’da bir kültür evi açtılar. Parasını valilik verdi. CHP’li belediye kendisi yapmış gibi gösterdi. Muğla’da arasta projesi yapıldı. Parasını valilik verdi. Muğla Belediye Başkanı ‘Biz yaptık’ diye havasını atıyor. Belediye başkanı halkı kandırıyor, yalan söylüyor. Muğla’nın yolları yap-boza döndü. Yaptıkları hiçbir şey yok. Söylesinler, 40 yıldır Muğla’ya ne yaptılar. Marmaris Belediyesi, Milas Belediyesi, Muğla Belediyesi ne yapmış çıksın açıklamasınlar. 40 yılda bu kentin otopark sorununu bile çözemediler. AK Parti ne yaptı diye soruyorlar. Havaalanlarına baksınlar. Yaptığımız duble yollara baksınlar. Yaptığımız barajlara baksınlar. 2002 yılından bu yana Ak Parti gelirse şeriat gelir politikasıyla Muğla’da korku yarattılar. Bu güne kadar hep korku oylarını aldılar. Artık Muğla halkı uyandı” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Öztürk, çözüm sürecinin herkesi rahatsız ettiğini ileri sürerek, “Ancak muhalefet bundan rahatsız oldu. Bugün CHP ve MHP şehit cenazeleri gelsin ümidi içerisinde. 8 ay önce Köyceğiz’e şehit cenazesi geldi. Burada bunlar Başbakanıma hakarette bulundular. Çözüm süreci birilerinin elinden sermayesini aldı. Ellerinden dışarı çıkan PKK’lılara getirip savaşın diyecekler” dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.