CHP KAVAKLIDERE SEÇİM BÜROSU AÇILDI

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Kavaklıdere CHP seçim ofisine katıldı.Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Kavaklıdere CHP seçim ofisi açılışına...

CHP KAVAKLIDERE SEÇİM BÜROSU AÇILDI

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Kavaklıdere CHP seçim ofisine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Kavaklıdere CHP seçim ofisi açılışına katılarak, Kavaklıdere  CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Kemiksiz’e destek verdi. Seçim ofisi açılışları adeta miting havasında geçen CHP, Kavaklıdere’ye de çıkarma yaptı. Açılışa, CHP Muğla Milletvekilleri Prof.Dr. Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan, CHP Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş, CHP Yatağan Belediye Başkan adayı Haşmet Işık, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Gülhan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca Başkan Gürün ve partililer Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer’i de ziyaret etti.

 “13+1 takımı oluşturacağız”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, CHP Kavaklıdere seçim ofisi açılışında, büyükşehir yasasının yerel yönetimlerde önemli değişiklikler yapacağını, köylerin ve beldelerin kapatılmasıyla hizmetlerin mahallere ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi tarafından götürüleceğini söyledi. Başkan Gürün; “30 Mart yerel seçimlerinden sonra Muğla’da 396 köy, 48 belde kapatılarak mahalle olacak. Köylerin ve beldelerin kapatılmasıyla ilçe belediyesi görev alanı içinde geniş bir alandan sorumlu hale gelecek. Muğla’da yerel yönetim olarak 13 ilçe belediyesi ve bir büyükşehir belediyesi hizmet verecek. Büyükşehir su, ulaşım, kanalizasyon-arıtma, mezbaha, itfaiye gibi birçok görevi yerine getirecek. Bütün ilde alt yapıyla ilgili asli görev büyükşehre ait olacak. Seçimlerde 3 yere oy kullanacaksınız, ilçe belediye başkanı, ilçe meclis üyelikleri ve büyükşehir belediye başkanına siz ve bütün Muğla oy atacak. Büyükşehir meclisi ise, sizlerin burada seçeceğiniz belediye başkanınız ve nüfusa göre meclis üyelerinizin 5 de 1 inden oluşacak. Her ilçeden gelen ilçe belediye başkanları ve nüfusa göre meclis üyeleri ile oluşacak büyükşehir meclisinde ilçelerin sorunlarını birlikte masaya yatıracağız ve çözüm önerilerini konuşacağız. Yerel seçimlerde Muğla genelinden 13+1 takımını oluşturmak istiyoruz. Çünkü bir takım uyumlu, birbirleriyle anlaşabilen oyunculardan oluşuyorsa o takım büyük başarıların altına imza atacaktır.” dedi.

Kemiksiz: Turizmi ön plana çıkarcağız

CHP Kavaklıdere Belediye Başkan adayı Mehmet Kemiksiz de, Kavaklıdere’ye hizmet eden belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında,  Kavaklıdere’nin bazı mahallerindeki su sorunlarını Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözeceklerini, turizmden gerekli payı alamayan Kavaklıdere’de yayla turizmini ön plana çıkaracaklarını söyledi. Mehmet Kemiksiz, her sayımda nüfusu azalan bir Kavaklıdere değil, nüfusu artan bir Kavaklıdere vaat ettiklerini, daha güzel, daha varlıklı bir Kavaklıdere için çalışacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.