CHP, kadınlar ile sandığı buluşturacak

CHP’li kadınların ülke genelinde başlattıkları “CHP Kadınları Anadolu Yollarında” çalışması her ilde ve Muğla’da yoğun bir katılım ve ilgi ile devam ediyor. Çalışma, Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara...

CHP, kadınlar ile sandığı buluşturacak

CHP’li kadınların ülke genelinde başlattıkları “CHP Kadınları Anadolu Yollarında” çalışması her ilde ve Muğla’da yoğun bir katılım ve ilgi ile devam ediyor. Çalışma, Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikaların oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşarak yerel seçimler önceki güçlü bir kadın örgütü oluşturmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

CHP Muğla Merkez İlçe binasında  il ve ilçe kadın kolları başkanları ve üyelerinin katılımı ile düzenlenen basın toplantısında  konuşan CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Belkis Bozacı, CHP’li kadınları Atatürk’ün yolunda bıkmadan, büyük bir kararlılık ve azimle yürüdüğünü söyledi. Bozacı, “ Bu çalışmamızı Türkiye’nin 7 bölgesinde aralıksız olarak sürdürüyoruz. 7 aylık çalışma planları ve programları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan’ın öncülüğünde il başkanları tarafından hazırlandı. Bu çalışmadan sonra 7 ayda 7 ilçe, 7 ayda 7 mahalle, 7 ayda 7 sandık çalışmasına geçilecek. Burada hedef seçimlerin iki ana unsuru kadınlar ile sandığı bir araya getireceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümekten onur duyan CHP tüm il kadın kolları başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, üyeleri ve kadınlarımızla birlikte tek bir yürek  tek ses oluyoruz. Yerel seçimlere giderken, gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz eşit temsil eşit katılım talebimizi arttırmak, kadın sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu, inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir.

Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, tek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç kadınlardan gelecek, Anadolu kadınlarından gelecek. Başaracağız. Sol açık yola çık. Haydi kadınlar barış, bolluk, bereket için siyasate”diye konuştu.

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.