CHP Kadın Kolları Muhtarlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları 7 ayda 7 bölge projesi kapsamındaki çalışmaların yürütürken, diğer yandan da parti ve seçim çalışmalarına ağırlık veriyor. CHP Muğla İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu...

CHP Kadın Kolları Muhtarlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları 7 ayda 7 bölge projesi kapsamındaki çalışmaların yürütürken, diğer yandan da parti ve seçim çalışmalarına ağırlık veriyor. CHP Muğla İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri Muğla merkezde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muğla Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersöz, CHP İL Başkanı Mustafa Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı, “ Seçilmişler çok önemli. Muhtarlar halkla ilişkileri kuvvetli olan insanlardır. 1924’te Muhtarlık Yasası, 1945’de Mahalle Muhtarları Yasası CHP döneminde çıkarılmıştır. Mahallenin önderleri olan muhtarlarımızla beraber işbirliği içinde çalışmaları yürütmek istiyoruz”dedi.

Konuşmaların ardından CHP’li yöneticiler ve muhtarlar karşılıklı olarak bilgi ve görüş alışverişinde bulunurken, Muğla’nın sorunları ele alınarak çözüm yolları arandı.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.