CHP İl Başkanından Kutlama

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk bir mesaj yayınlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Öztürk mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:“Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü.Gazetecilerin...

CHP İl Başkanından Kutlama

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk bir mesaj yayınlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Öztürk mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:

“Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü.Gazetecilerin çalışma koşulları diğer meslek gruplarına göre daha ağır ve zordur. Gazeteci, bilgi toplumlarının olmazsa olmaz koşuludur. Gazetecileri özgür olmayan toplumlar, Demokrasiden nasibini almamış, özgürlükleri yaşamamıştırlar.

Demokrasinin vazgeçilmez koşullarından biri de halkın haber alma özgürlüğüdür. Bu özgürlük ancak ve ancak özgür gazetecilerle mümkündür.

12 Eylül darbesini, aratmayan AKP 10 yıllık iktidarında, sadece habercilik yaptıkları için onlarca gazeteci cezaevlerinde tutsak olarak tutmaktadır. Bu bizim demokrasi ayıbımızdır. Dünyada başımızı eğen bir demokrasi suçudur. Bu duygularla tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor,saygılar sunuyorum. “

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.