CHP İl Başkanı, ‘Zeybek’ oynayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla il yönetimi, göreve gelmelerinin birinci yılında Süpüroğlu restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi.Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Mustafa...

CHP İl Başkanı, ‘Zeybek’ oynayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla il yönetimi, göreve gelmelerinin birinci yılında Süpüroğlu restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, amaçlarının tüm ilçelerde seçimi almak olduğunu söyledi.

Öztürk, göreve geldiğinden bu yana 70 bin kilometre yol yaptığını belirterek, “Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz 10 Haziran 2012 tarihinden buyana 70 bin kilometre yol yapmışım. Seçimlere kadar bir 70 bin kilometre daha yol yapıp 13 ilçede seçimleri alacağız” dedi.

Muğla il genelinde tüm ilçelerde seçimleri kazanacaklarını ileri süren Öztürk, “Kavaklıdere ve yeni ilçe olan Seydikemer’de de seçimleri kazanacağız. Büyükşehir’i zaten alacağız. Ancak büyükşehir dahil 13 ilçede seçimleri alırsak yönetim kurulu üyem Sadettin Ünsal ile birlikte önce burada, daha sonra da Cumhuriyet Meydanı’nda ‘zeybek’ oynayacağım” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.