CHP Gençlik Örgütü’ne Şafak Operasyonu! (ÖZEL HABER)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dizi açılış ve inceleme yapmak için Muğla’ya gelişi öncesi ve sırasında karşılama ve organizasyon çalışmalarını yürütün CHP Gençlik Örgütü kendilerine şafak operasyonu...

CHP Gençlik Örgütü’ne Şafak Operasyonu!  (ÖZEL HABER)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dizi açılış ve inceleme yapmak için Muğla’ya gelişi öncesi ve sırasında karşılama ve organizasyon çalışmalarını yürütün CHP Gençlik Örgütü kendilerine şafak operasyonu düzenlendiğini ileri sürdüler.

Yaklaşık 200 kişiden oluşan CHP Gençlik Örgütü üyeleri bu çalışmalarını bağımsız olarak yürüttüklerini ifade ederken Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye yakışır bir şekilde karşılanması, ağırlanması ve uğurlanması için geceli gündüzlü yoğun bir çaba harcadıklarını söylediler. Bu çerçevede bayrak, pankart, afiş asma ve yazılıma çalışmalarını da yürüttüklerini belirten CHP’li gençlik örgütü üyeleri, “ Bu çalışmaları yürütürken diğer parti organlarından bağımsız olarak çalıştık. Milas’tan Gülağzı köyüne kadar her bölgede yazılama, pankart ve afiş çalışmaları yaptık. Genel Başkanımızı en iyi şekilde karşılamak için görselliğe önem verdik.”dediler.

Birkaç saatte silindi

Bu çalışmalar arasında ön seçim taleplerini öne çıkaran pankart ve yazılama çalışmaları yaptıklarını ifade eden CHP’li gençler, “ Biz bu çalışmaları Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun geldiği günün sabahı 05.30 a kadar uyumadan gerçekleştirdik. Bunlar arasında CHP’li gençler olarak ön seçim istediğimizi vurgulayan afişler, pankartlar astık, yol güzergahına yazılar yazdık. Fakat ne hikmetse bu pankartlar ve yazılar sabah saat 07.30’a kadar çok kısa bir süre içinde organize olunmuş bir şekilde silindi ve kaldırıldı. Bunu önseçim istemeyen kişi ve grupların, bu talebimizi genel başkanımızın görmesinin engellenmesi için yapıldığını düşünüyor ve biliyoruz. Bütün bu çalışmalarımız bir şafak operasyonu ile ortadan kaldırıldı ve engellenmeye çalışıldı” diye konuştular.

CHP’li gençlik önseçim istiyor

Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan yerel ve genel seçimler öncesi adayların ön seçim ile belirlenmesini istediklerini vurgulayan CHP Gençlik Örgütü, “ Bu doğrultuda 6 ay boyunca geniş kapsamlı bir çalışma ile hazırlamış olduğumuz dosyayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Muğla ziyareti sırasında  sunduk, Ön seçim talebimizi sözlü ve yazılı olarak kendilerine ilettik. Gençlik gelecek ise geleceğimizi biz seçmeliyiz anafikrinden yola çıkarak çalışmalarımızı sürdürdük. Her iki seçimde de her türlü atamaya karşıyız. Adayların belirlenmesinde örgütün iradesinin hür bırakılmasından yanayız. Eğer seçimler öncesi adaylar atama yoluyla belirlenirsen seçim süreci ve sonucu sıkıntılı olur. Seçim ihtimalleri arasında seçimi kaybetmemiz bile var. Adaylar atama ile belirlenirse hem parti üyeleri hem de parti tabanının seçim sürecine katılımı düşer bu da oya yansır.

Eğer bizim ve parti tabanının isteği olan ön seçim yapılırsa bu büyük bir başarıyı getirir. Eğer adaylarımız ön seçim ile belirlenirse seçimde en az % 50 oy alırız. Eğer bu orandan aşağıda oy çıkarsa bunun sorumluluğunu CHP’li gençlik olarak üzerimize almaya şimdiden hazırız. Ön seçim olarsa herkes sandıktan çıkan adayın etrafından kenetlenir gecesini gündüzünü katarak çalışır. Seçime katılım ve oy oranı artır.

Sayın Genel Başkanımız ile görüşmemiz de hazırladığımız dosyayı sunmamız yanında ön seçim talebimizi de gerekçeleri ile dile getirdik. Biz üstümüze düşen görevi yaptık. Genel Başkanımız da yaptı. Artık söz örgütlerin. Genel Başkanımız da bunu olumlu karşıladı. Muğla halkına ve CHP Muğla örgütlerine güvendiğini ifade etti. Artık söz Muğla örgütlerinde. “ diye konuştular.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.