CHP, FETHİYE'YE ÇIKARMA YAPTI

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Fethiye’de Göcek, Çiftlik, Yeşilüzümlü, Çamköy beldelerini, Esenköy’ü ve Fethiye seçim ofisini ziyaret etti.Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye...

CHP, FETHİYE'YE ÇIKARMA YAPTI

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Fethiye’de Göcek, Çiftlik, Yeşilüzümlü, Çamköy beldelerini, Esenköy’ü ve Fethiye seçim ofisini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün’ün yerel seçimler için bu sefer ki durağı Fethiye’ydi. Fethiye’de yağmurlu havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlere CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan da katılarak adaylara destek verdi. Fethiye ziyaretinde ayrıca Başkan Gürün’e, CHP 16. Dönem Muğla Milletvekili Sami Gökmen, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır, partililer eşlik etti.

Fethiye ziyaretlerinin en renkli ve vefalı siması ise Yatağan Katrancı Köyü’nden kalkıp Başkan Gürün için Fethiye’ye kadar gelen Hamdi Kılınçarslan’dı. 1984-1994 yılları arasında muhtarlık yapan, aynı zamanda Başkan Gürün’ün ilk hastalarından olan 70 yaşındaki Hamdi Kılınçarslan’ın doktoruna ve başkanına sevgisi, vefası yollar, mesafeler tanımamıştı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Göcek, Çiftlik, Yeşilüzümlü, Çamköy beldelerinde, Esenköy’de ve Fethiye merkez seçim ofisinde vatandaşlara hitap etti. 30 Mart’ta büyükşehir statüsüne geçecek Muğla’da yaşanacak değişimleri anlatan Başkan Gürün, yerel seçimlerde Muğla’dan Türkiye’ye örnek olacak bir oy oranı beklediklerini söyledi. Fethiye seçim ofisindeki konuşmasında yağmurlu havaya rağmen salonu dolduran kalabalığa teşekkür eden Başkan Gürün; “Bizler sizlerle birlikte olduğumuzda ne kadar çok katılım varsa o kadar çok mutlu oluyoruz. Çünkü ne kadar çok hemşerimize ulaşırsak kendimizi sizlere o kadar iyi ifade ediyor, anlatabiliyoruz. Bu kalabalık, taşımayla buraya getirilecek bir kalabalık değil, bu kalabalık gönülden, içten bir katılım. Sizin bizlere inanmanız, güvenmeniz bizlere çok fazla sorumluluk yüklüyor. 13 ilçe ve bir büyükşehri alarak bir takım olacağız. Aynı Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gibi. Bir takım ne kadar iyi oyuncuları olursa olsun, eğer uyumlu değillerse, birlikte düşünemiyor, konuşamıyor, yürüyemiyorlarsa o takım başarılı olamaz. Bizim hedefimiz 13+1 tüm belediyeleri alarak, bu inanç, güven, sevgiyle önümüzdeki 5 yıl boyunca sizlere hizmet etmek” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinin ülkeyi yöneten iktidar için bir referandum olacağını söyleyen Başkan Gürün; “ Bu seçimlerde ülkeyi yönetenlerin icraatlarına evet ya da hayır diyeceğiz. Çünkü bir vatandaş olarak ülkeyi yönetenlerden, iyi yönetilmeyi, devletin kurumlarına güvenmeyi, kavga etmeden huzur içinde bizleri yönetmesini isteriz. Bu seçimlerde daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun bütün hemşerilerimize birlikte olmayı, sevgimizi, güvenimizi büyütmeye çağırıyoruz. Muğla bu seçimde bütün Türkiye’ye örnek olacak bir sonuç alacak. İnanıyorum ki 13 ilçe bir büyükşehri alarak bir destan yazacaksınız.” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.