CHP Datça Belediye Başkan Aday Adayı Timur Kabaklarlı:Yeni nesil göreve hazır

CHP Datça İlçe Başkanı Timur Kabaklarlı, Datça Merkez İlçe Başkanlığı önünde yaklaşık 750 kişinin katıldığı bir törenle aday adaylığını açıkladı. Miting havasında geçen adaylık açıklamasında konuşan Kabaklarlı,...

CHP Datça Belediye Başkan Aday Adayı Timur Kabaklarlı:Yeni nesil göreve hazır

CHP Datça İlçe Başkanı Timur Kabaklarlı, Datça Merkez İlçe Başkanlığı önünde yaklaşık 750 kişinin katıldığı bir törenle aday adaylığını açıkladı. Miting havasında geçen adaylık açıklamasında konuşan Kabaklarlı, ülkenin zor bir dönemden geçtiği sıkıntılı bir dönemde ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu, baskılara karşı omuz omuza mücadele ettiklerini ifade ederek köylünün, başı sıkışanın her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Kabaklarlı, “Bugün tüzüğümüz gereği onur ve gurur duyduğum ilçe başkanlığı görevimden yeni bir göreve talip olmak için istifa ediyorum. Sizlerin çağrısı ve önerisiyle Datça Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim. Sevgili yol arkadaşlarım yaşamım boyunca gerek mesleki gerek siyasi gerek insani tüm yeteneklerimi ve birikimlerimi geleceğin Datça’nın yeniden yapılanmasında Datça adına kullanmak için adayım” dedi.

Gelecek kuşaklara doğası, çevresi, insanı ve kültürü ile planlanmış, çevreye saygılı bir Datça yaratmak için aday olduğunu kaydeden Kabaklarlı, “Amacım sadece Başkan olmak değil. Başkan olmak benim için ancak bir araç olabilir. Amacım, Datça’ya hizmet etmek ve gelecek kuşağın sorumluluğunu almaktır. Halkının derdini kendine dert eden, iyi gününüzde de kötü günlerinizde de sizinle beraber olan, içinizden biri olarak örgütüyle halkıyla iç içe olan gerçek bir sosyal belediyecilik anlayışını hâkim kılmak için adayım. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan herkesi eşit gören, adil davranan bir belediye başkanı olmak için adayım” diye konuştu.

CHP Datça Belediye Başkanı aday adayı Timur Kabaklarlı açıklamasında Taksim gezi parkı olaylarına da değinerek gezi parkı eylemlerinde yaşamları pahasına  mücadele eden gençlerin herkese örnek olması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi:

“Onlar bu mücadeleyi ülkemizin demokrasi ve özgürlüğü için verirken biz aday adaylarının da bundan büyük dersler çıkarması gerekiyor. Çıkarılması gereken ders, tüm siyasi birikimlerimizi ve enerjimizi parti içine, koltuk ve makam için değil, AKP’ye karşı mücadele etmek için harcamamız gerektiğidir. Bu seçim sürecini kesinlikle kimseyi kırmadan, kimseyi incitmeden, kimseyi rencide etmeden birlik ve beraberlik içinde yürütmemiz gerekiyor. Tarihten almamız gereken ders budur. Tarihsel görevimizde bu olmalıdır.”

Konuşması sık sık ‘Timur Başkan’ ve ‘İşte Başkan İşte CHP’ sloganları ile kesilen CHP Datça Belediye Başkanı aday adayı Timur Kabaklarlı “Bugün Belediye başkanı Aday Adaylığımı açıkladığım bu basın toplantısına gelerek bana büyük destek veren tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.