CHP aday adayları eğitimden geçecek

CHP Dalaman İlçe Yönetim Kurulu Başkanı İ.Erol Ertunç, Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanlığı adaylığını düşünen kişilerin, CHP Genel Merkezi’nin düzenlediği parti içi eğitimden geçeceğini bildirdi.CHP İlçe Başkanı...

CHP aday adayları eğitimden geçecek

CHP Dalaman İlçe Yönetim Kurulu Başkanı İ.Erol Ertunç, Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanlığı adaylığını düşünen kişilerin, CHP Genel Merkezi’nin düzenlediği parti içi eğitimden geçeceğini bildirdi.

CHP İlçe Başkanı İ.Erol Ertunç, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve ilçe örgütünün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaptığı açıklamasında, meclis üyeliği ve belediye başkanlığı adaylığını düşünen kişilerin parti içi eğitimden geçeceğini bildiren İlçe Başkanı Ertunç; “CHP Genel Merkezi, çeşitli illerde parti içi eğitim konusunda tarih belirleyecek ve adaylık düşünen arkadaşların bankaya belirli bir miktar para yatırarak parti içi eğitimden geçecek” dedi. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği düşünen partililerin bu eğitimlere mutlaka katılması gerektiğini belirten Ertunç, CHP web sayfasından başvuru yapabileceklerini dile getirerek “CHP Genel Merkezi’nin İş Bankası hesabına erkek adaylar 500TL, kadın-genç-engelli ve muhtar adaylar ise, 250 TL katılım ücreti ödeyecek” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.