Cezaevinden çıktı yine çaldı

Fethiye İlçesi’nde cezaevinden bir hafta önce çıkan şahıs bir marketin kasasından Bin TL’yi çaldıktan sonra kayıplara karışırken, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis, şahsı kısa sürede yakaladı.Fethiye’de...

Cezaevinden çıktı yine çaldı

Fethiye İlçesi’nde cezaevinden bir hafta önce çıkan şahıs bir marketin kasasından Bin TL’yi çaldıktan sonra kayıplara karışırken, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis, şahsı kısa sürede yakaladı.

Fethiye’de Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Derya Market’e sebze ve meyve satmak için geldiği iddia edilen M.D (37) kasiyerin bulunmadığı sırada kasada bulunan bin TL’yi alarak, kayıplara karıştı. Market sahibi güvenlik kamerasını inceledikten sonra, kasadan bin TL'yi alan şahsı polise şikayet etti. Polis güvenlik kamera görüntülerine göre şahsın kimliğini belirleyip aramaya başladı. Fethiye Cezaevi’nden bir hafta önce çıktığı öğrenilen şahıs kısa sürede yakalandı. Evli 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şahsın hırsızlık ve uyuşturucu nedeniyle altı adet sabıkası bulunduğu öğrenildi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ekipleri tarafından gözaltına alınan şahsın, yaklaşık 1 ay önce semt pazarında bir hassas terazi çalarak cezaevine girdiği ve 1 hafta önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Polis M.D hakkında hırsızlık yaptığı gerekçesiyle, suç dosyası hazırlayıp adliyeye sevk etti.

 

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.