Cezaevinden çıktı eşini öldürdü

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir süredir görüşmediği eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, 2 kişiyi de yaraladı.Alınan bilgiye göre, Antalya cezaevinden bir süre önce çıkan Mehmet S. (48), bugün bir süredir görüşmediği...

Cezaevinden çıktı eşini öldürdü

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir süredir görüşmediği eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, 2 kişiyi de yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Antalya cezaevinden bir süre önce çıkan Mehmet S. (48), bugün bir süredir görüşmediği ve araları açık olan eşi Sebahat S.’nin (39) Muğla’nın Dalaman ilçesi Karaçalı Mahallesi’ndeki evine geldi. Eşini ve 3 çocuğunu götürmek isteyen Mehmet S. ret cevabı alınca çift arasında tartışma çıktı. Sokağa taşan kavgada Mehmet S., eşi Sebahat S.’yi bıçakladı. Mehmet S., olaya müdahale eden Sebahat S.’nin baktığı halası Ayşe Olaş (55) ile eşi İkram Olaş’a (62) da bıçakla saldırdı. Sebahat S. ise fırsattan istifade kaçmaya başladı. Çevredeki vatandaşların evin önüne gelmesi üzerine Mehmet S., çocuklarını da yanına alarak uzaklaştı. Yan sokakta yere yığılan Sebahat S., ambulansla Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayatını kaybetti. Yaralı Ayşe Olaş ile eşi İkram Olaş da yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Her iki yaralanın da durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü, Mehmet S.’nin Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesine gittiğini tespit etti. Zanlı, Göcek Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri ile birlikte olaydan yaklaşık 2,5 saat sonra bulunduğu evde gözaltına alındı. Mehmet S. ve 3 çocuğu Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Mehmet S.’nin daha önce çeşitli suçlardan hüküm giydiği, en son yine cinayetten hapiste yattığı ve kısa bir süre önce tahliye edildiği öğrenildi. Hapiste olan Mehmet S. ile eşi Sebahat S.’nin aralarının açık olduğu ve uzun süredir görüşmedikleri öğrenilirken, Sebahat S.’nin Dalaman’da yaşayan halası Ayşe Olaş ve eşine baktığı, 3 çocuğu ile birlikte de burada yaşadığı öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.